SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Träning
 
Tid:lör 04 maj, 09:00 - 10:00
Plats:Höllviken IP
Aktivitetsinfo:Hej alla nya fotbollsspelare!

Vilken fin första träning vi hade! Hoppas ni var nöjda.ni som får detta har registrerat er i fotbollsskolan 2014. Får ni två mail har ni förmodligen registrerat både ett barn som spelare och en förälder som ledare, dvs ni får varsin kallelse.

Nedan följer lite information:

Om kallelser:
Kallelser kan skickas ut till träning, match eller annan aktivitet. Denna typ av kallelse kommer som ett mail men ni kan även besvara den direkt i sportadmin. Ladda gärna ner appen för framtiden.

Att hitta Information:
Besök gärna klubbens hemsidan på BKHöllviken.se. Där kan ni bland annat läsa om vad det innebär att vara spelare och förälder i klubben samt ta del av våra styrdokument.

Bollskolan har även en egen hemsida som kommer att användas mer på sikt, http://www.bkhollviken.se/start/?ID=248687

Att bli ledare i Bollskolan:
Redan innan förra helgens träning var det flera som ville bli ledare - kul! Tyvärr missade vissa informationen vi gav lördag morgon pga svårt att hitta konferensrummet där vi höll till. Efter träningen kom det dessutom fram ytterligare intresserade!

Vi vill därför ge er en ny chans att få ta del av information om vad det innebär att vara ledare i laget samt hur vi bedriver verksamheten. Vi gör detta på lördag 0830-0845 innan träningen. Vi samlas vid konferensrummet på IP, dvs i sidobyggnaden till klubbhuset, i rummet närmast läktaren (där föräldrarna satt senaste träningen). Om ni vet att ni vill komma - skriv gärna ”ledare kommer 0830” i kommentaren på denna kallelse.

Vet ni redan nu att ni vill bli ledare så maila Annica.ekvall@bkhollviken.se och uppge ert eget namn, barnets namn samt att ni vill bli ledare i PF2014 så löser hon det!

Om barnfotbollen:
Gemenskap - glädje - utveckling. Det är klubbens ledord. Det styr vår verksamhet och våra träningar. I början kommer det vara mycket lek som ett sätt att lära sig, få nya kompisar och ha riktigt roligt!

Väl mött framöver!

Patric Fahlander,
ansvarig för uppstarten av Bollskolan PF2014

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS