Samling:12:30
Referat: FC Bellevue - BK Höllviken
BK Höllviken vann efter en chockartad inledning.....
2021-10-29 10:52
Hatten på för Patrik Pavlovic som stod för ett hattrick i matchen mot FC Bellevue och bidrog tillsammans med övriga spelare till en ny trepoängare.....

Dags för returmöte mot FC Bellevue och en stor revanschlusta efter första mötets nederlag hemma på Höllvikens IP, då matchen slutade 1-2 i favör till FCB. Första mötet var också en av de bättre division fyra matcher vi har varit med om i år, så det bådar gott inför dagens kamp. Matchen idag spelas på Mellanhedens IP i Malmö och man kan väl milt säga att konstgräsplanen skulle behöva en uppfräschning deluxe. Lite omstrukturering i laget från förra helgen, då vi har inte mindre än tre spelare avstängda.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Blagojche Glaveski, Joel Celik, Julius Karlsson, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Noah Mattsson, Oscar Gustafsson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Rasmus Palmér, Saif Sulaiman, Tristan Madsen.

Matchen blåstes igång och jag hade knappt hunnit sätta mig på bänken förrän det stod 1-0 till hemmalaget och som om det inte var nog så kom 2-0 efter två och en halv minut spelade på klockan. Vilken chockartad start och det skulle bli värre..... Efter ca 10 minuters spel kom nästa kalldusch och denna gång blev det en skada på Tristan Madsen som fastnade i gräset och vred sig så illa att det slutade med en fraktur på knäskålen och in kom Oscar Gustafsson som ersättare. Efter att chocken lagt sig något började vi komma in i matchen och efter ca 20 minuters spel bjöd FCB in oss i matchen genom ett olyckligt självmål. Det var den tändningen vi behövde och två minuter senare hade vi kvitterat till 2-2 genom Patrik Pavlovic. Det såg ut som att vi skulle gå till halvtidsvila med ett likaläge, men FCB ville annorlunda. Halvlekens sista spark touchade en spelares rygg och ställde vår målvakt och ledning 3-2 var ett faktum.

Inför andra halvlek lovade vi varandra att försöka vända på steken och killarna tog sig samman och gjorde vad man lovade. Det blev en rejäl målkavakad som startade 10 min in i andra, då Patrik Pavlovic stänkte in sitt andra för dagen och kvitterade till 3-3. Några minuter senare var det dags för Noah Mattsson att presentera sig i målprotokollet och till sist fick Patrik Pavlovic kröna sitt hattrick genom att sätta dit slutresultatet 3-5.

Om man summerar matchen, så var det en sevärd match utifrån publikens sida med många mål, men som tränare i respektive lag fick vi slita vårt hår några gånger.

Målskyttar:  Patrik Pavlovic 3, Noah Mattsson, självmål.

Nästa omgång möter vi FC Trelleborg hemma på Höllvikens IP och matchen spelas fredagen den 29 oktober. Avspark sker kl 19:00.