SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
4 - 1
Vellinge FF
BK Höllviken4 - 1Vellinge FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 augusti, 18:45
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142089
Samling:17:15, IP
Aktivitetsinfo: Vi byter om på IP idag
Referat: BK Höllviken - Vellinge FF
BK Höllviken tog en ny derbyseger.....
2021-08-21 10:16
Calle Svensson och Melker Roslin fortsätter att driva på på mittfältet och Calle noterades även i målprotokollet.....

Fredagsmatch och dags för årets första kommunderby mot Vellinge FF. Alltid tuffa möten om vem som ska vara bäst i kommunen, men det är också det som gör det så roligt och spännande. Dessutom extra spännande för vår egen tränare Viktor Andersson, som de senaste säsongerna tränat just VFF. Snacka om att vara taggad inför uppgiften.....

 

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Jacob Jarl-Wellershaus, Jacob Radencrantz, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oscar Ekman, Oscar Gustafsson, Samir Diaz, Tristan Madsen.
 
Matchen inleddes på bästa sätt genom att vi tog ledningen redan i den 9:e minuten genom Tristan Madsen. Men erfarenheten säger att VFF ger aldrig upp, utan kämpar till slutsignalen går och mycket riktigt kvitterade man 5mion innan paus. Ett resultat som stod sig ända fram till 60:e när vi än en gång får hål på våra motståndare. VFF drabbades av en utvisning i slutminuterna, samtidgt som vi tryckte in både 3-1 genom Jacob Jarl-Wellershaus och 4-1 genom Calle Svensson som också blev slutresultatet.
 

Derby är alltid derby och är svåra matcher att hantera, men hela truppen visade framfötterna och fin moral efter en första halvlek där VFF kvitterade på ett fint långskott i slutminuterna.

Vi fortsätter att vara ett spelande lag i andra halvlek och spela vårt spel, vilket ger utdelning med tre mål till. Vi fortsätter att vinna matcher genom bra förberedelser, men i den här serien kan alla slå alla, så vi är ödmjuka och förbereder oss noggrant inför nästa match. Ett extra plus till Calle och Melker på mitten som i andra halvlek fortsätter att driva på samt våra inhoppare som visar att vår trupp är bred och stark, kommenterar tränare Ulf Lilius.

 

Målskyttar:  Tristan Madsen, Jacob Jarl-Wellershaus, Calle SVensson, Självmål.

 
Nästa omgång väntar IFK Klagshamn på bortaplan och det kommer bli en tuff och härlig drabbning. Matchen spelas lördagen den 21 augusti. Avspark sker kl 13:00.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 1  
Lör 30/3 14:00
Lör 23/3 13:00
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS