SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Lunds BK
vs
BK Höllviken Vit
Lunds BKvsBK Höllviken Vit

  INFORMATION

Matchstart:lör 17 oktober, 10:00
Plats:Klostergårdens IP
Samling:09:00, Höllvikens IP, Parkeringen
Aktivitetsinfo: Hej!

Här kommer kallelse till den cup i Lund som vi tidigare skickat ut intresseanmälan om. BK Höllviken Blå kommer liksom vårt andra lag att spela tre matcher och nedan finner ni spelschemat:

Dösjöbro IF Röd  kl.10:30, C:4 Klostergården
Eslövs BK:2 kl.12:00, C:4 Klostergården
BK Astrio Röd kl.13:30, C:3 Klostergården

Vi samlas OMBYTTA kl.09:15 på Höllvikens IP för gemensam avfärd till Lund och Klostergårdens IP. Meddela gärna i kommentarsfältet om ni har möjlighet att köra. Vi har behov av 1-2 extrabilar utöver de platser vi har i ledarnas bilar. Vi vill göra er uppmärksamma på att cupen i år har specifika regler för att leva upp till restriktioner pga Corona. Det innebär bl.a. att det kommer vara begränsade möjligheter att följa matcherna som publik. Mer information om cupen (inklusive restriktioner) finner ni på följande länk:

https://www.procup.se/cup/33360.htm

Medtag gärna ett något att äta och dricka mellan matcherna (dock inget godis eller läsk). Det kommer att bli tre tuffa (men roliga) matcher och det kommer att gå åt mycket energi så det är viktigt att fylla på depåerna. Vidare är det bra att ha med sig stor påfylld vattenflaska samt en varm jacka att ha på sig mellan matcherna. Vi beräknas vara tillbaka i Höllviken ca kl.14.

Vi ser fram emot nästa lördag! Se till att komma väl förberedd med avseende på sömn, näringsintag och mindset.

Vid eventuella symtom på sjukdom är det viktigt att man avstår från att följa med. Meddela i så fall Micke D så tidigt som möjligt.

MVH
Micke D (073-3212052), Alper, Anneli

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS