SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

FC Trelleborg
vs
BK Höllviken
FC Trelleborg vsBK Höllviken

  INFORMATION

Matchstart:lör 27 maj, 12:00
Plats:Virkesvägen/Vannhögsgatan, Trelleborg
Samling:11:30
Aktivitetsinfo: 170523 uppdatering:
Vi släpper 3 platser till så att fler barn får chansen. Vi blir nu 27 spelare och alltså 9 i varje lag. Innebär att vi har fyra avbytare per lag.

---

Hej alla spelare, ledare och föräldrar!

Nästa vecka är det Halör Cup och alla ordinarie träningar onsdag 24/5 - söndag 28/5 utgår. Gå gärna upp och kolla på matcherna på IP hela helgen!

Vi i lag PF2010 tar istället chansen att spela träningsmatcher i Trelleborg, inbjudna av Trelleborg FC! Det kommer bli en miniturnering på lördagens eftermiddag ca 12-15. Trelleborg, Oxie och LB07 ställer upp med totalt 5 lag och vi med 3. De står för domare och matcherna är inte förenade med någon kostnad för laget/klubben.

Eftersom det är långhelg och samtidigt Halör Cup som engagerar många familjer, har vi beslutat att anmäla endast 3 lag. Vi kommer därför inte tillåta att fler än 24 barn som anmäls till denna aktivitet, så först till kvarn gäller. Undantag är de barn som inte varit på någon träning de senaste tre veckorna, som istället får delta i mån av plats.

Vi kommer att samlas i Trelleborg så föräldrar får själva ordna transport för barnen till matcherna.

Vi återkommer med spelschema och detaljer under veckan.

Vi ser fram emot första riktiga bortaspelet!

Med vänlig hälsning,
Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS