Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
4 - 1
Rydsgårds AIF
BK Höllviken4 - 1Rydsgårds AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 08 mars, 19:00
Plats:Höllviken IP K2
Samling:17:30, Höllvikens IP
Vilket blåsväder......
2019-03-09 09:45

Igår kväll gästades vi av division 4 kollegan Rydsgårds AIF med huvudtränare Micke Sander och assisterande trotjänaren Johan Tuvesson i spetsen. Det skulle dock visa sig att Rydsgårds AIF inte var dem enda som gästade Höllvikens IP...….


SMHI:s prognos tidigare under dagen fick mig att fundera om det verkligen skulle bli någon match med tanke på den kraftiga vinden som rådde, men när kvällen närmade sig avtog vinden och det var inga problem att komma till matchstart. Matchens inledning blev lite av blandad karaktär och när ca 10 min hade passerat klockan pekade domare Toni Lazarevski på straffpunkten till fördel för RAIF. 0-1 blev ett faktum, men skam den som ger sig. Vi visade bra karaktär och jobbade oss in i matchen, vilket resulterade i en straff, denna gång till vår fördel när Emir Dedic blev neddragen i straffområdet. Lagkapten Markus Grankvist slog en säker straff och det var nu kvitterat, vilket också blev halvtidsresultatet.


Vår målvakt Peter Nilsson fick utgå i halvlek med känning i ryggen, men hans ersättare Oskar Norstedt visade att han också vill vara med på allvar. I andra halvlek flyttade vi fram våra positioner och pressade våra motståndare högre upp i banan. Något som också gav utdelning, när Arbenit Avdyli fick på kvällens fullträff med en halvvolley som borrade sig in i målvaktens högra hörn. Målet gav oss mer energi och i mitten av andra halvlek kom tredje målet via hörna inprickat av Emil Lilius. Slutresultatet 4-1 gjordes av den dubbla målskytten Arbenit Avdyli efter att ha pressat motståndarens målvakt i ett tillbakaspel och enkelt kunde rulla in kvällens sista mål. Stort plus till samtliga spelare som visade stor vilja och glädje.


Kvällens match fick dock ett tråkigt slut som tog udden av segern. Under matchens gång fick vi påhälsning av tjuvar som länsade omklädningsrummen på värdesaker, kläder mm. Det är så fruktansvärt tråkigt att man inte kan få ha saker i fred.


Nästa match spelas borta mot Fortuna FF den 16 mars kl 13.


På återseende!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS