Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Fortuna FF
0 - 0
BK Höllviken
Fortuna FF0 - 0BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 16 mars, 13:00
Plats:Bortamatch
Samling:11:45, Frösögatan 15 257 30 Rydebäck Sverige
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Samling på Rydebäcks Idrottsplats.

Svara snarast möjligt!
Mållöst
2019-03-17 12:48
En skadad Elias Christensson fick kliva av matchen efter en spark mot huvudet

Igår blev det en tur till Rydebäck för möte med Fortuna FF. Fortuna som de senaste åren har tränats av en tidigare Höllvikenspelare, nämligen Johan Isgren. Johan har skördat många framgångar under sin tid som tränare i Fortuna och ifjol kvalade man till div 3, men lyckades inte hela vägen.


Jag anade att det skulle bli en tuff match på förhand och det blev det också. Tyvärr gick vi ifrån matchen med två skador på Elias Christensson och Dennis Werngren. I Elias fall rör det sig om en spark som träffade illa i huvudet, men han lät ganska ok efter matchen. I Dennis fall rör det sig om en stukning och med tanke på den direkta svullnaden, så kan det ta ett tag att bli kvitt denna skada.


Som match betraktad, så var det väl inget skönspel från vår sida. Det märktes att vi var något stressade med boll, och ville gärna sätta de avgörande bollarna alldeles för tidigt. Försvarsmässigt får man ändå vara nöjd genom att vi inte släpper till mål.


Nu väntar ett träningsläger till kommande helg, där vi får möjlighet att finslipa på en del detaljer. Sista helgen i mars blir det genrep mot Lunds BK.


På återseende!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS