Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
0 - 3
Limhamns FF
BK Höllviken0 - 3Limhamns FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 april, 14:00
Plats:Höllvikens IP plan 4 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130142005
Aktivitetsinfo: Samling 12:30
Trupp:#9 Adam Karlsson
#31 Emil Lilius
#70 Julius Karlsson
Alex Sundqvist
Arbenit Avdyli
Azeem Razwan
Casper Linde
Elias Christensson
Emil Petersen
Emir Dedic
Marcus Grankvist
Mattias Lindell
Måns Wilhelmson
Oskar Norstedt
Peter Nilsson
Rasmus Larsson
Premiärnerver......
2019-04-07 20:35

I lördags var det dags för seriepremiär i Div 4 Sydvästra på Höllvikens IP och på menyn stod Limhamns FF. Ett Limhamns FF som fått ihop ett riktigt bra lag med meriter från Allsvenskan och neråt. Dessutom med ett par f.d. Höllviken spelare i bland annat Andreas Wihlborg och Tim Jörvall, vilket så klart kittlar lite extra för gemene man.


Premiärnerver eller inte, detta är matchen man har sett fram emot under hela försäsongen, som sparkar igång säsongen på allvar, och vi visste att det skulle bli en tuff uppgift.


Matchen inleddes med lite avvaktande spel från vår sida, men det blev bättre ju längre fram vi kom i första halvlek. Dock drabbades vi av ett tidigt baklängesmål och upprinnelsen var tyvärr en avsiktlig hands som i momentet efter resulterade i mål. Lite jobbigt att hamna i underläge så pass tidigt och på det sättet. Men vi reste på oss och arbetade oss som sagt in i matchen och vi skapade en del målfarliga lägen, men vi hade inte flytet på vår sida. Underläge 0-1 i paus kändes helt klart som en möjlig uppgift att vända på.


Andra halvlek blev till en tuff kamp med hårda dueller och ett antal varningar delades ut till båda lagen. Ju längre matchen gick desto mer flyttade vi fram våra positioner i jakten på ett kvitteringsmål. Då hände det som inte fick hända, nämligen 0-2 och klockan stod då på 72 minuter. Därefter var det bara till att chansa på att få till ett reduceringsmål och vi gick ner på en trebackslinje. Tyvärr tappar vi boll, i ett läge där vi har kontroll, och vi får en omställning mot oss som innebär slutresultatet 0-3.


Sammanfattningsvis kan jag tycka att vi, trots 0-3 resultatet, ändå är med i större delen av matchen, men vi förlorar lite på eget grepp när vi tappar boll i känsliga lägen.


Men det kommer nya matcher och redan på fredag (12/4) får vi möjligheten att revanschera oss, då vi åker till Dösjebro för spel i säsongens andra omgång. Matchen startar kl 19.15 och jag hoppas att vi ses där och supportar BK Höllviken.


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS