Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Dösjöbro IF
0 - 1
BK Höllviken
Dösjöbro IF0 - 1BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 12 april, 19:15
Plats:Dösjöbro IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130142009
Samling:18:00, Dösjebro
Aktivitetsinfo: Svara snarast möjligt!
Trupp:#31 Emil Lilius
#70 Julius Karlsson
Anton Knutsson
Arbenit Avdyli
Azeem Razwan
Casper Linde
Elias Christensson
Emil Petersen
Emir Dedic
Karl-Johan Ingesson
Marcus Grankvist
Mattias Lindell
Oskar Norstedt
Patrik Torres
Peter Nilsson
Rasmus Larsson
3 viktiga poäng.....
2019-04-14 16:00
Mattias Lindell blev matchens enda målgörare.

En kylig kväll i Dösjebro med lite snöfall under dagen, gjorde att man funderade en aning om det skulle bli värre fram mot kvällningen. När vi anlände till matchen, var det fortfarande kyligt men solen lös samtidigt och det blev en underbar kväll.


Matchen spelades på konstgräs och planens storlek fick en viss inverkan på vårt spel, men jag tycker ändå att vi hanterade det bra.


Matchens inledning, i princip hela första halvlek, var bra ifrån vår sida och vi pressade motståndarna och behöll mycket av spelet på deras planhalva. Vi skapade en del lägen, men saknade den sista "finishen". Det skulle dröja till den 36:e minuten innan vi fick hål på motståndarna och det var Mattias Lindell som lugnt och behärskat rullade in 0-1 och presenterade sig i målprotokollet. Mattias kan titulera sig premiärmålskytt i dubbel bemärkelse, för det var inte bara lagets första mål för i år i Div 4 Sydvästra, det var också Mattias första mål för sin nya klubb.


Vi gick till paus med uddamålsledning, men känslan var att vi skulle kunna gjort fler mål än så. Dock startade andra halvlek lite trevande. Dösjöbro backade hem och satsade mer på kontring, vilket gav dem ett par heta lägen. Men allt som oftast lyckades vi försvara oss. Den hetaste målchansen Dösjöbro fick räddades på mållinjen av vår ständigt duktige Peter Nilsson. I slutet av matchen fick vi ett enormt tryck mot oss, men jag måste ge en eloge till spelarna som såg till att hålla rent. Vår sista målchans kunde gett oss en tvåmålsvinst när en felpass ställde vår egen Patrik Torres ensam mot målvakten, men det ville sig inte bättre än att målvakten till slut lyckades rädda bollen innan den passerade mållinjen. Oavsett, domarens pipa ljöd för slutsignal och tre poäng till BK Höllviken var ett faktum. Skönt för vår del att hämta hem tre poäng i och med förlusten i premiären.


Nu ser vi fram emot kommande träningsvecka då vi gör debut för året på naturgräset. På självaste Påskafton (lördag 20/4) blir det ny seriematch och då kommer Rosengårds FF på besök till Höllvikens IP. Avspark sker kl 14.00 och jag hoppas att vi ses då.


Väl mött!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS