Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
1 - 0
Lilla Torg FF
BK Höllviken1 - 0Lilla Torg FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 14:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142039
Samling:12:30, Höllvikens IP
Trupp:#31 Emil Lilius
#70 Julius Karlsson
Arbenit Avdyli
Elias Christensson
Emil Karlsson
Emil Petersen
Emir Dedic
Jacob Radencrantz
Marcus Silfverberg Folkesson
Mattias Lindell
Mattias Silfverberg Folkesson
Peter Nilsson
Rasmus Larsson
Roy Nickling
Samir Diaz
Himmaseger.....
2019-05-21 13:39
Peter Nilsson stod för ett flertal högklassiga räddningar under matchen.

Efter tre hemmamatcher hade vi fortfarande inte tagit någon seger, men i lördags, i strålande solsken, bärgades första trepoängaren "himma" på Höllvikens IP. Det var en nervpirrande match med mycket målchanser och jag vågar utan problem sticka ut hakan och utnämna vår egen målvakt Peter Nilsson till matchens spelare. Peter stod för ett flertal magnifika räddningar och såg till att motståndaren Lilla Torg kammade noll i antal gjorda mål. Och när han inte räddade själv, så hade han stor hjälp från trävirket denna eftermiddag.


Vårt eget mål gjordes i den 20:e minuten och målskytt för dagen blev Marcus Silvferberg Folkesson. En variant vi pratat om innan matchen och väldigt roligt när man lyckas med detta. Men vi fick slita för poängen, men som vi gjorde det. Samir Diaz spelade sin första match för året och satte högsta fart med sin energi, men tröttnade lite mot slutet av naturliga skäl. Sista målchansen i matchen blev en dubbelchans, där först Mattias Lindell fick möjligheten att avgöra, men den räddades av motståndare. Därefter gick bollen ut till Samir, men tröttheten spelade nog in och det blev inte bättre än att bollen seglade över mål istället för i mål.


Oavsett så var det värdefulla poäng för vår del och framförallt också att vi fick bjuda både oss själva och vår publik på en efterlängtad himmaseger.


Nu vankas det kommunderby på tisdag kväll, då vi åker till Vellinge IP för match mot Vellinge IF. Vellinge som i skrivande stund leder serien efter sju omgångar och full pott innebär 21 inspelade poäng. Förhoppningsvis blir vi första lag att ta poäng mot serieledaren, men det återstår att se.


Missa inte tillfället, utan häng med oss till Vellinge och supporta vårt lag!

Avspark sker kl 19.00.


Väl mött!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:15
3 - 1  
Fre 14/6 19:00
2 - 5  
Lör 8/6 14:00
2 - 2  
Lör 1/6 13:00
4 - 1  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS