Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

KSF Srbija Malmö
4 - 1
BK Höllviken
KSF Srbija Malmö4 - 1BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 juni, 13:00
Plats:Lindängens IP, Malmö A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142059
Samling:11:30
Trupp:#9 Adam Karlsson
#31 Emil Lilius
Alex Sundqvist
Alexander Hellström
Besnik Shala
Emil Petersen
Emir Dedic
Gustav Andersson
Jacob Radencrantz
Marcus Grankvist
Marcus Silfverberg Folkesson
Mattias Lindell
Mattias Silfverberg Folkesson
Mikkel Nielsen
Peter Nilsson
Upp som en sol, ner som en pannkaka.....
2019-06-02 14:19
Emil Petersén (till höger i bild) tvingades avbryta matchen i andra halvlek pga. ljumskproblem.

Det är tvära kast i årets Division 4 Sydvästra och gårdagens seriematch mot Srbija blev en stor besvikelse efter förlust med 4-1. En seger eller oavgjort hade inneburit att vi fortsatt kunde hålla Srbija en bit ifrån oss i tabellen, men i och med förlusten så kröp poängavståndet till endast 5 poäng.


Inför matchen drabbades vi av återbud och det var inte endast ett par stycken, utan en hel hop av spelare. Detta innebar att vi var tvungna att göra ändringar både i startelvan och i truppen som helhet. Pga. all frånvaro tvingades vi ta hjälp av våra duktiga killar från ungdomsledet. Då ska man notera att dessa killar är födda 2003 och de som deltog var Mikkel Nielsen, Gustav Andersson och Alexander Hellström.


När väl matchen kom igång var det en ganska så tempofattig och uddlös match med endast ett par heta lägen från båda lagen. 0-0 stod sig till paus och vi var ganska överens om att vi måste kliva upp ett par nivåer för att kunna sätta press och skapa bättre lägen för vår egen del. Adam Karlsson, bäste man på planen för dagen, visade vägen och slet som ett djur, men när kollektivet inte fungerar så blir det tufft. Tjugo minuter in i andra halvlek fick Srbija utdelning på en hörna och underläge 1-0. Men vi fick snabb revansch och redan minuten efter deras ledningsmål kvitterade vi genom Mattias Lindell.


I andra halvlek drabbades vi av skador, Emil Petersén fick kliva av med ljumskproblem, Mattias Folkesson Silfverberg fick känning i baksida lår och brorsan Marcus Folkesson Silfverberg hade ryggproblem. Som tränare sedan ett antal år tillbaka, så är man rätt härdad vid detta lag, men gårdagens match är nog en av få som jag varit så hårt drabbad av frånvaro, skador etc. Det gav dock möjligheten för Gustav Andersson och Alexander Hellström att debutera i A-laget och dem gjorde det bra.


Vi försökte åstadkomma mer och vi fick ett riktigt bra läge i mitten av halvleken, men det ville sig inte bättre än att bollen gick utanför målet. Med kvarten kvar tog Srbija ledningen på nytt och det märktes att vi blev trötta på slutet. 3-1 kom när fem minuter återstod av matchen och 4-1 sköts in på övertid.


Resultatet är inget vi kan göra något åt i efterhand, utan vi får ta med den erfarenhet och de positiva delar vi åstadkom under matchen och försöka rätta till det som vi gjorde mindre bra.


Nya tag på lördag den 8/6 när Åkarps IF kommer på besök till Höllvikens IP.

Avspark sker kl 14.00.


Väl mött!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS