Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
2 - 2
Åkarps IF
BK Höllviken2 - 2Åkarps IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 juni, 14:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142061
Samling:12:30, Höllvikens IP
Trupp:#9 Adam Karlsson
#31 Emil Lilius
#70 Julius Karlsson
Alex Sundqvist
Besnik Shala
Elias Christensson
Emil Petersen
Emir Dedic
Jacob Radencrantz
Karl-Johan Ingesson
Marcus Grankvist
Mattias Lindell
Patrik Torres
Peter Nilsson
Rasmus Larsson
Roy Nickling
Sen kvittering.....
2019-06-16 21:53
Lagkapten Marcus Grankvist offrade liv och lem när han stänkte in kvitteringsmålet på hörna i slutminuterna.

I lördags fick vi besök av Åkarps IF. Ett Åkarp som tillhör övre delen av tabellen och som gärna ville snuva oss på 3 poäng, men det blev inte riktigt så.


Matchen startade bra från vår sida och redan i den 12:e minuten blev det 1-0 till oss. Målet föranleddes av ett långt inkast från Emil Lilius via skarv som målvakten själv vispade in i buren. Vår uddamålsledning såg ut att stå sig till halvlek, men ett misstag från vår sida bäddade för en kvittering när Åkarp tilldömdes straff i den 44:e minuten. Inga tveksamheter från Åkarps Carl Svensson och 1-1 var ett faktum.


I andra halvlek gick vi ner oss en del och lät Åkarp föra spelet. Detta resulterade i att Åkarp tog ledningen med kvarten kvar av matchen, vilket kändes tungt. Vi försökte med alla medel vi kunde för att få till en kvittering, men det ville sig inte. Inte förrän klockan stod på 88 min och vi fick en hörna från höger. Allt manskap skickades upp i motståndarens straffområde inklusive vår målvakt Peter Nilsson. Hörnan som slogs av Mattias Lindell blev en väl avvägd smörpass och vem dyker upp på bortre om inte vår egen kapten Marcus Grankvist som med kraft slänger sig för att nicka bollen i mål och vilket jubel som uppstod. Åkarp drabbades av en utvisning minuten efter kvitteringsmålet, men det var för kort tid kvar av matchen för att det skulle kunna få påverkan på resultatet. Matchen slutade 2-2 och jag får nog ändå säga att resultatet var rättvist sett över nittio minuter.


Nästa match spelas mot Limhamns FF, då serien vänder och tar klivet in i höstomgången. En hemmaförlust från våromgången med 3-0 ska förhoppningsvis revanscheras!


Väl mött!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS