Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Limhamns FF
2 - 5
BK Höllviken
Limhamns FF2 - 5BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 14 juni, 19:00
Plats:Limhamns IP, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130142068
Samling:17:30, Limhamns IP
Trupp:#9 Adam Karlsson
#31 Emil Lilius
#70 Julius Karlsson
Calle Svensson
Elias Christensson
Jacob Radencrantz
Karl-Johan Ingesson
Marcus Grankvist
Marcus Silfverberg Folkesson
Mattias Lindell
Mikkel Nielsen
Måns Wilhelmson
Peter Nilsson
Pontus Toroska
Rasmus Larsson
Roy Nickling
Hattrick av Adam Karlsson.....
2019-06-16 22:14
Slutresultatet 2-5 på Limhamns IP i fredags kväll och 17-årige Adam Karlsson stod för ett äkta hattrick.

Fredag kväll och match borta mot Limhamns FF på, för ovanligheten, konstgräs. Som jag nämnde i senaste referatet, så var vi mycket revansch sugna efter debaclet i premiären mot Limhamn. Förlust med 3-0 satte sina spår och jag var hundra på att Limhamn skulle bli ett lag att räkna med i årets serie med tanke på deras namnkunniga trupp. Men som många andra lag, så drabbas man av skador, sjukdomar etc som gör att kontinuiteten saknas och resultaten uteblir.


Vi hade bestämt oss för att kräva revansch och revansch skulle vi få. Vi kom till matchen med en kombination av både unga spelare, men även rutinerade sådana och samspelet visade sig bli riktigt bra denna härliga fredagskväll.


Inom loppet av en kvart ledde vi med två mål mot noll och båda målen inprickade av Adam Karlsson. Framspelningen till båda målen gjordes av ett fint förarbete där Mattias Lindell, som för övrigt var på ett strålande spelhumör, var sista man på bollen innan Adam kunde sätta dit dem. Limhamn blev tagna på sängen av den starka öppningen från vår sida och inte blev det bättre när Mr. Hattrick, Adam Karlsson, presenterade sig för tredje gången i målprotokollet denna kväll. Klockan hade inte passerat mer än ca 30 minuter och resultatet stod sig fram till första halvleks slut.


I paus pratade vi mycket om att inte bli övermodiga och det är med egen erfarenhet man lyfter fram en sådan diskussion. Hur många ggr har man inte varit med om att en säker ledning helt plötsligt förvandlas till en mardröm. Nåja, killarna tog mig på orden och la i högsta växel redan från start i andra halvlek och det tog inte mer än 2 minuter, så drev Kalle Ingesson upp ett anfall på vänster kant och med ett inspel som touchade en Limhamn spelare, så stod det helt plötsligt 0-4.

Men tror ni matchen var avgjord? Nej då, Limhamn ville mer och fick in en reducering via Linus Nyberg och med kvarten kvar av matchen hittade ständigt målfarlige Tobias Lewicki rätt en andra gång för Limhamns del. Lite oro i lägret trots allt, men i den 82:a minuten gjorde Mattias Lindell en bra prestation som till sist hittade in bakom Limhamns målvakten och slutresultatet 2-5 kändes oerhört skönt.


Kul att notera från matchen är också att Calle Svensson och målvakten Mikkel Nielsen fick göra a-lagsdebut denna kväll.


Sista matchen innan vi går på ledighet spelas dagen innan midsommarafton och då kommer Dösjöbro IF på besök till Höllvikens IP. Avspark sker kl 19.15.


Välkomna till Höllvikens IP!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS