Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
3 - 1
Dösjöbro IF
BK Höllviken3 - 1Dösjöbro IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 20 juni, 19:15
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142077
Samling:17:45, Höllvikens IP
Trupp:#9 Adam Karlsson
#31 Emil Lilius
#70 Julius Karlsson
Besnik Shala
Eleftherios Bolis
Elias Christensson
Emil Petersen
Jacob Radencrantz
Karl-Johan Ingesson
Marcus Grankvist
Marcus Silfverberg Folkesson
Mattias Lindell
Mattias Silfverberg Folkesson
Måns Wilhelmson
Peter Nilsson
Rasmus Larsson
Ett bra avslut.....
2019-07-01 22:43
Sammansvetsade grabbar inför sista matchen innan sommarvilan.

Det är kvällen innan midsommarafton och ett fantastiskt lugn vilar över Höllvikens IP och solen lyser klar, kan det bli bättre.


Kvällens motståndare Dösjöbro IF kommer väl stärkta från senaste omgången med en seger i bagaget och dessutom deras första trepoängare för året. Det gäller att ha respekt för motståndet, för tabellen talar inte alltid sanning eller?


Matchens betydelse behöver jag knappast förklara, men båda lagen är i behov av poäng. Hemmalaget ser sin möjlighet att jaga ifatt lagen ovanför och bortalaget måste ta chansen för att kunna kravla sig upp över nedflyttningsstrecket.


Dagens domare Toni Lazarevski blåser igång och den första stunden är något trevande, men ju längre tiden går desto mer kommer vi in i det. I senaste matchen fick vi se ett äkta hattrick av Adam Karlsson och assistkungen Mattias Lindell levererade målpassningar på löpande band. Det skulle också bli Adam Karlsson som spräckte nollan denna kväll genom att i den 31:a minuten peta in bollen bakom Dösjöbros målvakt. Som om det inte var nog så utökade vi ledningen i den 39:e minuten genom Mattias Lindell. Denna duo har verkligen hittat formen och mer skulle där komma.


Ledning med två noll och det viktigaste budskapet i paus var att inte bli övermodiga i andra halvlek. Sagt och gjort, vi kunde avgjort denna match långt tidigare. Vi radade upp målchanser, men trean ville inte in. Istället åker vi på ett baklängesmål med knappa kvarten kvar och helt plötsligt blev det lite oro i lägret. Dösjöbro skapade några bra chanser på slutet, men allt som oftast stod vi i vägen eller rättare sagt, Peter Nilsson stod i vägen. Det skulle dröja tills klockan stod på 86 minuter innan trean var ett faktum och matchen var i princip avgjord. Vem som gjorde det...….jodå Mattias Lindell noterades för sitt andra mål för kvällen. Mattias har nu gjort totalt 8 mål i serien och innehar i skrivande stund en delad tredjeplats i skytteligan.


Segern innebar som sagt att vi hakar på lagen ovanför oss och det kan mycket väl bli en intressant höst för BK Höllviken.


Det återstår bara för mig att tacka publik, ledare, spelare, funktionärer med flera för en trivsam vår och jag hoppas hösten blir minst lika bra.


Nu går vi på sommarvila, men serien återupptas den 10 augusti med match borta mot Rosengårds FF.


Trevlig sommar!


/Coach Nordbladh<< Tillbaka

Spelade matcher
Lör 28/9 13:00
1 - 2  
Lör 21/9 14:00
3 - 1  
Sön 15/9 13:00
1 - 1  
Sön 8/9 14:00
0 - 4  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS