SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Lagaktivitet MFF mot Hammarby
 
Tid:lör 20 oktober, 12:00 - 18:30
Plats:Lagaktivitet
Samling: Malmö - återkommer med exakt møtesplas
Aktivitetsinfo:Vi kommer se MFF – Hammarby på Stadion, matchen börjar 13:00 och vi kommer samlas i Malmö 12:30. Plats kommer meddelas när ni bekräftat att ert barn kan komma. Behöver ni hjälp med skjuts så måste ni skriva detta i kallelsen.

Efter matchen kommer vi behöva hjälp med skjuts till IP där vi kommer ha lite aktiviteter innan vi äter middag tillsammans. Dagen kommer avslutas senast 18.30.

Tyvärr är det skralt i lagkassan, därav kommer vi behöva ta ut en avgift på 100 kr för denna dag. Detta är för matchbiljett och maten på IP. Det enklaste är om ni swishar Alex på 0767807564, skriv barnets namn på inbetalningen.

Tacksam om ni svarar på denna kallelsen så snabbt som møjligt så att vi kan koordinera med biljetter till matchen. Svara på denna kallelesen även om ni tidigare svarat på en kallelse om lagaktivitet.

Ser fram emot en härlig dag.

Hälsn. Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS