Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Seriematch F08 & Seriepremiär F07!
2018-08-26 11:35

Hej alla härliga fotbollsföräldrar!


Ytterligare en helg har varit i fotbollens tecken. :o)


Vi började helgen med en ny seriematch för F08 i lördags mot ett härligt FC Rosengård. Matchen var stundtals väldïgt jämn, tjejerna hade fint passningsspel och hittade nya vägar att passa bollen mellan lagdelarna. Som alltid kämpade de som ett lag. Den största skillnaden från förra matchen var att vi hade mycket fler skott på mål men som tyvärr inte alla gånger gick vår väg. Det blev en uddamåls förlust men kunde lika gärna blivit oavgjord. Åter igen var humöret på tjejerna i topp! Nästa lördag tar vi nya tag mot FC Staffanstorp borta kl 10.


I morse, och det var en väldigt tidig samling, kl 08.00 var det seriepremiär för våra F07:or att spela borta mot GIF Nike, härliga morgonpigga tjejer mötte glada upp till samlingen. Det blev lite kaosartad start, planen var inte utmätt, ingen domare kom, men lyckligtvis har vi i BK Höllviken de bästa supportrarna man kan ha! De mätte upp plan, ställde upp som domare, även om vi var bortalag! Stort TACK till föräldrarna!


Våra tjejer hade väldigt fint spel tillsammans, härliga passningar, dribblingar och laginsatsen var helt i topp! Alla kämpade för varandra, hittade ytor och hjälpte hela tiden varandra. Vi hade många skott på mål, så om vi bara får petat in den lite fler gånger så hade vinsten varit hemma. Vi tränare upplevde at tjejerna i stort sett ägde matchen, men slutade oavgjord. GIF Nike spelade lite tuffare än oss men vi spelade sjysst och rättvist! Det är vi tränare mycke stolta över.

Nästa helg tar vi oss an Kulladals FF på söndag hemma kl 10.


Vi tar nu nya tag inför den kommande veckan med vårt träningsprogram som sträcker sig 6 veckor framåt där vi fokuserar bland annat på passningar, rörelse, kantspel, avslut samt knäkontroll.


Återigen STORT tack till alla föräldrar som står vid sidlinjen och hejar på tjejerna, det betyder mycket för oss tränare att ni kommer men allramest för tjejerna som ger det där lilla extra när ni hejar på!


Tränarna F07/08

Nyhetsarkiv
Säsongspremiär F07/082018-08-19 13:27
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS