Vinst i Damlagets seriepremiär
2014-04-13 20:40

Äntligen seriestart!

Nu var det dags för vinterns hårda slit att löna sig och tjejerna var otroligt laddade och spelsugna, men lite oroade över stukade fötter, envisa förkylningar, allergier och en krasslig coach.

Vi började matchen starkt men ett riktigt skyfall släckte gnistan något och Vellinge var ett tufft motstånd som kämpade på.

En bit in i andra halvlek fick alla de tillresta Höllviken supportrarna äntligen jubla när det efter ett helt fenomenalt framspel äntligen blev måååål!

Vellinge jagade kvittering men fick egentligen aldrig någon riktigt bra chans att komma förbi vårt duktiga försvar utan det är mer vi som skapar en del chanser. 5 minuter innan slut gör vi ännu en fantastisk brytning och ännu ett framspel som leder till slutresultatet 2-0!

BRA JOBBAT TJEJER! Ett mycket bra lagarbete!

Ett stort tack till hela vår engagerade och fantastiska publik som kom idag!

Laget: Lollo, Natti, Minda, Filippa, Asp, Lisa, Amanda, Tove, Emmy, Johanna, Julia W, Hanna B, Olivia, Sofia N, Fiaoch Sandra L