Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

1-1(1-0) i träningsmatchen mot FC Trelleborg.
2014-03-20 22:40
På torsdags kvällen spelades ännu en träningsmatch och denna gången stod division 4 kollegan FC Trelleborg för motståndet. Matchen spelades i ett högt tempo och båda lagen bjöd verkligen till under 90 minuter. Tycker nog att vi gör vår bästa match hittills och många detaljer börjar falla på plats även om det finns mer att slipa på. FCT börjar matchen bäst men efter hand så kommer vi mer och mer in i matchen och börjar hitta rätt med tempo och speluppbyggnad, samtidigt får vi också ett större bollinnehav.
I matchens 29:e min kommer 1-0 genom Foppa på ett välriktat vollyskott(hans första i BK tröjan). Efter målet tycker jag att vi fortsätter på den inslagna vägen och har bra kontroll på matchen. Under halvtidsvilan fanns endast några små detaljer att rätta till och budskapet inför andra halvlek var hårt jobb och noggrannhet. Tycker att vi börjar andra halvlek klart bäst även om matchen är jämn. Kanske borde vi skapat lite flera målchanser för att ge våra motståndare mera problem. Efter cirka 20 minuter i andra halvlek svänger pendeln över lite och FCT börjar trycka tillbaka oss lite i sin jakt på kvittering. I den 78:e min får FCT en straff efter en olycklig hands i samband med en frispark precis utanför straffområdet. Johan räddar men tyvärr lyckas FCT göra mål på den efterföljande returen. Direkt efter målet tycker jag att vi tar tag i spelet igen och med lite tur kunde vi kanske gjort ett vinst mål. Slutresultatet känns ändå rätt så rättvist när man summerar matchen eftersom båda lagen verkligen bjöd till.
Dagens extra puls går till Emil N som gjorde en mycket bra match!
Laget: Johan, JD, Choffe, Robin, Nille, Oliver, Foppa, Emil, Silvhed, Tuve, VA, Anton, Tim, Stoltz, Gotte.