A-lag

Vinst mot Limhamn!
2017-03-07 22:19
På tisdagskvällen var det match mot Limhamns FF. Ett Limhamn som trillade ur division 4 förra året men med ambition att gå rakt upp igen. Man har fått många nya spelare från högre divisioner och har lyckats bilda en mycket intressant grupp.

Vi spelare riktigt fin fotboll första 20 minuterna av 1:a halvlek. Lyckas dock inte få hål på våra motståndare som för kvällen lånade Oskar Norstedt, ett av våra nyförvärv, i buren.
Vi var ständigt på språng och utnyttjade våra snabba spelare i omställningarna. Men bollen ville inte in. i den 30 minuten tilldelas vi en straff som Tim Jörvall säkert förvaltade. Strax innan halvtidsvilan kvitterade Limhamn via Samir Diaz. (1-1)

I andra halvlek bytte målvakterna sida och Daniel ställde sig i mål för Limhamn. Hade det inte varit för honom hade matchen inte slutat som den gjorde. Med flertalet fina räddningar och ingripande så höll han oss borta från målprotokollet. I 60:e minuten avslutar Jacob Radencrantz ett fint anfall från vår sida med ett enkelt avslut.
Matchen slutade med 2-1 och samtliga spelare och ledare var överens om att detta var en riktigt bra match från vår sida. Med hela 5 spelare födda 2002 i truppen idag ser vi en väldigt ljus framtid för BK Höllviken som kan producera många duktiga spelare.
Vi tackar för en trevlig match och önskar Limhamns FF lycka till 2017!