Referat: BK Höllviken - Kvarnby IK
En bra genomkörare.....
2020-02-16 19:41
Uppvärmning inför träningsmatchen mot Kvarnby IK
Under lördagens eftermiddag spelades säsongens andra träningsmatch och på besök på Höllvikens IP kom Kvarnby IK som också är kommande motståndare i årets serie.

Truppen: Alex Sundqvist, Anton Knutsson, Emil Petersen, Marcus Grankvist, Marcus Silfverberg Folkesson, Mattias Silfverberg Folkesson, Mikkel Nielsen, Oscar Ekman, Rasmus Fröjd, Roy Nickling, Samir Diaz, Sebastian Pihl, Tim Jörwall, Tristan Madsen.

Eftersom det var många av våra yngre spelare som begav sig på semester under helgen pga. sportlov, så höjdes snittåldern på truppen en aning. Däremot bidrog vår målvakt Mikkel Nielsen till ett försök att hålla det nere, då Mikkel är född 2003. Oavsett snittålder kunde vi matcha ett bra lag och det är kul att se. Vår motståndare Kvarnby IK har bytt ut stora delar av sin trupp och matchade ett relativt nytt lag som gjort bra ifrån sig i tidigare träningsmatch.

Inledningen av matchen gick till poäng för Kvarnby IK, då de redan efter ca tre minuters spel tog ledningen på ett misstag skapat av oss själva. Men vi reste oss och kom igen. Lite ändringar i startuppställningen gjorde att några spelare fick spela på en ny position, men det är bara nyttigt så här i inledningen av säsongen. Det ger oss tränare en chans att få se spelare visa upp sig på mer än en position.

Underläge 0-1 i paus, skulle så småningom ändras. I den 60:e minuten blev Tristan Madsen bryskt nerdragen i straffområdet med straff som följd. Dagens straffskytt Mattias Silfverberg Folkesson gjorde inga misstag och hängde in kvitteringen säkert. I slutet av matchen pressade vi på och skapade en hel del målchanser, men det ville sig inte mer än att matchen fick sluta oavgjort denna gång. En bra genomkörare och nu laddar vi om inför nästa uppgift.

Målskyttar: Mattias Silfverberg Folkesson (straff).

Under vecka 8 är det spelfritt, men träningsmatcherna återupptas vecka 9 på tisdagen den 25/2 då division tre laget IFK Trelleborg kommer på besök. Avspark sker kl. 19:15.