Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Onödig poängförlust!
2015-05-20 22:24
Tyvärr slutade hemmamatchen mot Öja FF på onsdagskvällen 2-2(0-0) trots att vi har en klar 2-0 ledning i andra halvlek. På nytt tvingades vi göra ommöbleringar innan matchstart på grund av sjukdom och nu är frånvarolistan väldigt lång(skador, sjukdomar, resor,mm). Jag tycker ändå att vi mönstrar ett starkt lag trots allt och det är med positiva vibbar man ser fram emot matchen. Under den första halvleken får vi verkligen inte spelet att stämma och det känns som vi hela tiden kommer fel, samarbetet fungera inte mellan lagdelarna. Trots avsaknaden av bra spel skapar vi tre mycket stora målchanser som borde resulterat i något mål. Ledarstaben letade verkligen efter lösningar för att hitta vårt normalt vinstgivande spel och några byten gjordes innan och under halvtidsvilan. Redan i början på andra halvlek ser vi en förändring och vi börja hitta rätt. I den 50:e min kommer 1-0 när Grimberg hittar rätt med ett skott strax utanför straffområdet. Nu känns det verkligen som det börjar fungera och 2-0 kommer i den 68:e min när Swane hittar målet efter ett drömpass från Pontus. Efter målet fortsätter vi att skapa ytterligare chanser och här skulle vi stängt matchen! Tyvärr får matchen nytt liv i den 65:e min när Öja gör 2-1 efter ett slarvigt uppspel där vi inte gör det som vi skall göra. Efter målet får givetvis Öja ny energi och i den 84:e min kommer 2-2 där vi låter en spelare enkelt gå förbi fyra hemmaspelare innan bollen går i mål(inte godkänt).
Svårt att glädja sig över poängen idag när vi skulle stängt matchen och fått tre poäng!
Laget: Oliver, Pontus, Svensson, Grankvist, JD, Silvhed, Mackan, Gotte, Grimberg, Stoltz, Swane, Anton, August(U19), Magnusson, Daniel(U19), Tim.