SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Höllevägen

BK Höllviken är idag en av Skånes största fotbollsföreningar med cirka 900 aktiva. Målet är att vi ska erbjuda de bästa utbildnings- och utvecklingsmiljöerna för unga spelare. För att lyckas med detta krävs det att alla drar åt samma håll och att vi alla har samma gemensamma mål. Utbildningsplanen är ett verktyg för våra ledare och instruktörer i sitt dagliga arbete med barn och ungdomar och den ska säkerställa att alla jobbar utifrån samma grund.


Vår verksamhet är indelad i tre steg med en tydlig progression i inlärning och utbildning från knatteverksamhet till de äldsta ungdomarna. Många av våra åldersgrupper är stora och alla spelare omfattas av utbildningsplanen oavsett vilken nivå individen för tillfället befinner sig på.  Det synsätt som genomsyrar spelarutbildningsplanen är densamma som i Fotbollens spela, lek och lär och bygger på ett barnrättsperspektiv, med utgångspunkt från FN:s konvention om barns rättigheter (barnkonventionen). Det innebär att barnets bästa alltid sätts i första rummet och att utgångspunkterna är barns rättigheter och lika värde.


Spelarutbildningsplanen är framtagen av Fotbollsrådet tillsammans med ledare i föreningen.

Förankringen av spelarutbildningsplanen sker genom spelarmöten, ledarmöten, föräldramöten och styrelse genom årliga sammankomster. Höllevägen ska ses som ett komplement till Svenska Fotbollsförbundets Spelarutbildningsplan.

Fotbollsrådet finns alltid tillgängliga för de tillfällen som frågor finnes runt om dokumentationen och kan nås genom mejladressen fotbollsradet@bkhollviken.se


HÄR kan du läsa HÖLLEVÄGEN

 

Höllviken februari 2020

 

Styrelsen BK Höllviken


 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS