Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllvikens F07/08!
F07/08

Vi är ett härligt gäng tjejer som är födda 07 och 08 som tränar och spelar match tillsammans.


Vi blir gärna fler så kom gärna och prova på världens roligaste fotboll med oss!


Vi tränar måndagar och onsdagar kl 17.30-18.45


Hör av dig till någon av tränarna under kontakt fliken.


Varmt välkommen till vårt härliga gäng fotbollsglada tjejer.

Seriematch F08 & Seriepremiär F07!
2018-08-26 11:35

Hej alla härliga fotbollsföräldrar!


Ytterligare en helg har varit i fotbollens tecken. :o)


Vi började helgen med en ny seriematch för F08 i lördags mot ett härligt FC Rosengård. Matchen var stundtals väldïgt jämn, tjejerna hade fint passningsspel och hittade nya vägar att passa bollen mellan lagdelarna. Som alltid kämpade de som ett lag. Den största skillnaden från förra matchen var att vi hade mycket fler skott på mål men som tyvärr inte alla gånger gick vår väg. Det blev en uddamåls förlust men kunde lika gärna blivit oavgjord. Åter igen var humöret på tjejerna i topp! Nästa lördag tar vi nya tag mot FC Staffanstorp borta kl 10.


I morse, och det var en väldigt tidig samling, kl 08.00 var det seriepremiär för våra F07:or att spela borta mot GIF Nike, härliga morgonpigga tjejer mötte glada upp till samlingen. Det blev lite kaosartad start, planen var inte utmätt, ingen domare kom, men lyckligtvis har vi i BK Höllviken de bästa supportrarna man kan ha! De mätte upp plan, ställde upp som domare, även om vi var bortalag! Stort TACK till föräldrarna!


Våra tjejer hade väldigt fint spel tillsammans, härliga passningar, dribblingar och laginsatsen var helt i topp! Alla kämpade för varandra, hittade ytor och hjälpte hela tiden varandra. Vi hade många skott på mål, så om vi bara får petat in den lite fler gånger så hade vinsten varit hemma. Vi tränare upplevde at tjejerna i stort sett ägde matchen, men slutade oavgjord. GIF Nike spelade lite tuffare än oss men vi spelade sjysst och rättvist! Det är vi tränare mycke stolta över.

Nästa helg tar vi oss an Kulladals FF på söndag hemma kl 10.


Vi tar nu nya tag inför den kommande veckan med vårt träningsprogram som sträcker sig 6 veckor framåt där vi fokuserar bland annat på passningar, rörelse, kantspel, avslut samt knäkontroll.


Återigen STORT tack till alla föräldrar som står vid sidlinjen och hejar på tjejerna, det betyder mycket för oss tränare att ni kommer men allramest för tjejerna som ger det där lilla extra när ni hejar på!


Tränarna F07/08
Säsongspremiär F07/08
2018-08-19 13:27

Efter ett härligt sommarlov och uppehåll var det dax för seriepremiär för 08:orna idag mot ett starkt Borgeby.

 

Våra lite morgontrötta tjejer fick en seg start med 2 snabba mål från Borgeby. Men tjejerna fick snabbt fart under skorna, levererade härliga passningar, dribblingar, skott och började spela som ett lag.

 

Vi vände snabbt de två bakåt mål till 2-2 och 2-3 men sen kom Borgeby tillbaka till 3-3. Vi skruvade upp tempot en aning i kämparglädjen för varandra och snart var vi förbi både med 3-4 och 3-5 som matchens resultat blev, även om vi inte får räkna mål eller resultat så känns det som en fantastisk start på säsongen! 

 

Vi tränare tackar alla tjejer för en underbar laginsats i dag och så kul att se gemenskapen och glädjen de har när de är tillsammans, även stort tack de föräldrar som hejade på våra tjejer vid sidlinjen! 

 

Vi ser fram till en rolig säsong tillsammans.

 

Tränarna 

F07/08


BLI MEDLEM
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 07/10 17:04 
BK Höllviken, 11/09 15:40 
BK Höllviken, 11/09 08:58 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS