BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Höllviken P02
 
3:a GAIS Open
2017-11-06 20:54

Årets sista turnering avslutade en framgångsrik säsong där vi som spelförande lag gick obesegrade genom turneringen under ordinarie matchtid.

Vår 3:e plats visar att vi kan mäta oss med de bättre lagen i Sverige.

 

BK - Uppsala Kurd                  1-1

BK - Örgryte IS FF                   1-0

BK -  Brommapojkarna          1-0

BK - IK Sirius FK                       2-0

BK - Angered MBK                  1-1 (semifinal, förlust e. straffar)

BK - Västerås SK                      3-0 (match om 3:e pris)

 

Målskillnad                              9-2

 

 

I turneringen hade vi med tre stycken 03-or som alla gjorde bra ifrån sig. Tyvärr så blev Filip skadad och vi alla ledare och spelare hoppas på ett skyndsamt tillfrisknande samt att vi snart får se honom tillbaka i träning.

 

Återigen ett stort tack till alla föräldrar som stöttar, skjutsar och hejar.

Serierna avslutades med flaggan i topp
2017-10-09 10:33

Våra två serielag har under hösten fortsatt med bra prestationer och resultat


I Skåne södra serien har vi haft en fin utveckling i och i igår avslutades serien med en rättvis seger mot IFK Klagshamn med 1-0. Detta innebär att vi slutar 2:a i serien och vår förlust hemma mot Heleneholm blev de enda poängen vi tappade i höst. Vi har således 6 segrar och 1 förlust med en målskillnad på 21-6. Normalt vinner ett lag serien på detta facit vilket innebär att vi har gjort en väldigt stark insats i höst. Vi har varit både offensivt och defensivt starka och den balansen är svår att hitta men det gjorde vi bra i höstserien.


Sista matchen i Skåneserie A spelades även igår borta mot Kristianstad där det räckte med oavgjort för att bli 3:a i serien. Killarna tog dock det säkra före det osäkra och vann matchen med 1-0.
Under hösten har vi arbetat med att kunna spela 4-5-1, 3-5-2 och 4-4-2 under en och samma match vilket har utvecklat vårt egna spel till det bättre. Vi har 5 segrar, 2 förluster och 2 oavgjorda med en målskillnad om 16-8 vilket visar att vi är stabila på den högsta serienivån som finns i Skåne
då vi endast saknade 2 poäng till det segrande laget i höstserien.


Starkt jobbat alla duktiga fotbollsgrabbar samt ett stort tack till alla engagerade föräldrar med hjälp och stöttning under fotbollsåret.


//Tränarna
Vinst mot Dalby
2017-06-26 14:08

Till sist fick vi vår efterlängtade seger, och den var så rättvis. Vi var bättre än ett starkt Dalby, och segern borde nog varit lite större då vi var bättre än Dalby genom hela matchen, både defensivt och offensivt.

 

Dom glada killarna sitter efter matchen och äter en iskall piggelin.....och bara njuter:)

 

Nu blir det en välbehövlig vila innan Gothia Cup.


Vinst borta mot Husie
2017-06-03 18:45
Efter en dålig start från vår sida så låg vi under med 2-0 efter 11 minuter. 
Laget visade fin moral genom att ta tag i spelet och i halvtid hade vi reducerat till 2-1.
I andra halvlek så lyckades vi till slut både reducera till 2-2 och med 5 minuter kvar gjorde vi  2-3.
Ett styrkebesked från killarna att samla ihop sig och visa att laget är större än  jaget.


Vinst mot Landskrona
2017-05-22 20:36
I Skåne A spelades hemmamatch mot Landskrona BoiS. Vinst med 4-2. Efter en jämn inledning tog BoiS ledningen med 1-0. Därefter tog vi över spelet mer och mer och vände matchen till 2-1. Vi hade bra kontroll på matchen när BoiS fick en straff och utjämnade till 2-2. Detta satte inte några käppar i hjulet utan vi fortsatte att trumma på och vi gjorde ytterligare två mål innan matchen var slut. Segern var aldrig hotad och vi var utan tvekan det bästa laget. Det är starkt att komma tillbaka efter både 0-1 och deras 2-2  mål. Detta tyder på bra inställning och moral. Plus till hela laget men måste ändå ge ett extra litet plus till Jacob, för sina 3 mål.
Ledarna P-02

En Vinst och en förlust
2017-05-18 11:12

I "Skåne A" blev det vinst mot svårspelade Vellinge IF på bortaplan med 2-1. Siffrorna är i underkant då vi var det betydligt bättre laget under hela matchen. En gedigen insats av hela truppen utan att någon höjde sig över mängden.

I "sydvästra A" förlorade vi på bortaplan mot Bjärreds IF. 1-2 blev resultatet efter en godkänd insats av de våra. Vi saknar den lilla turen, annars hade vi mycket väl fått oavgjort eller kanske rent av en vinst.


Ledarna P-02

Förluster i helgens hemmamatcher
2017-05-08 10:24

Det blev förluster för båda våra lag.

I "sydvästra A" förlorade vi på hemmaplan mot LB07 med 2-3. Vi gör en godkänd insats med bra kämpande och hade vi haft lite tur kunde matchen lika bra slutat oavgjort. Men ändå, får vi nog erkänna att våra motståndare till slut vann rättvist!

Hemmamatchen mot Staffanstorp United i "Skåne A" slutade också med förlust, 0-1. En jämn match som egentligen kunde sluta hur som helst. Denna gången var motståndarna mer effektiva och gjorde mål på ett av sina fåtaliga avslut. Trots att vi hade ett flertal goda möjligheter lyckades vi tyvärr inte omsätta några av våra chanser i något mål. 

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 23/11 11:33 
BK Höllviken, 22/11 12:32 
BK Höllviken, 20/11 08:42 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS