BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
Välkommen till BK Höllviken P02
 
Vinst mot Dalby
2017-06-26 14:08

Till sist fick vi vår efterlängtade seger, och den var så rättvis. Vi var bättre än ett starkt Dalby, och segern borde nog varit lite större då vi var bättre än Dalby genom hela matchen, både defensivt och offensivt.

 

Dom glada killarna sitter efter matchen och äter en iskall piggelin.....och bara njuter:)

 

Nu blir det en välbehövlig vila innan Gothia Cup.


Vinst borta mot Husie
2017-06-03 18:45
Efter en dålig start från vår sida så låg vi under med 2-0 efter 11 minuter. 
Laget visade fin moral genom att ta tag i spelet och i halvtid hade vi reducerat till 2-1.
I andra halvlek så lyckades vi till slut både reducera till 2-2 och med 5 minuter kvar gjorde vi  2-3.
Ett styrkebesked från killarna att samla ihop sig och visa att laget är större än  jaget.


Vinst mot Landskrona
2017-05-22 20:36
I Skåne A spelades hemmamatch mot Landskrona BoiS. Vinst med 4-2. Efter en jämn inledning tog BoiS ledningen med 1-0. Därefter tog vi över spelet mer och mer och vände matchen till 2-1. Vi hade bra kontroll på matchen när BoiS fick en straff och utjämnade till 2-2. Detta satte inte några käppar i hjulet utan vi fortsatte att trumma på och vi gjorde ytterligare två mål innan matchen var slut. Segern var aldrig hotad och vi var utan tvekan det bästa laget. Det är starkt att komma tillbaka efter både 0-1 och deras 2-2  mål. Detta tyder på bra inställning och moral. Plus till hela laget men måste ändå ge ett extra litet plus till Jacob, för sina 3 mål.
Ledarna P-02

En Vinst och en förlust
2017-05-18 11:12

I "Skåne A" blev det vinst mot svårspelade Vellinge IF på bortaplan med 2-1. Siffrorna är i underkant då vi var det betydligt bättre laget under hela matchen. En gedigen insats av hela truppen utan att någon höjde sig över mängden.

I "sydvästra A" förlorade vi på bortaplan mot Bjärreds IF. 1-2 blev resultatet efter en godkänd insats av de våra. Vi saknar den lilla turen, annars hade vi mycket väl fått oavgjort eller kanske rent av en vinst.


Ledarna P-02

Förluster i helgens hemmamatcher
2017-05-08 10:24

Det blev förluster för båda våra lag.

I "sydvästra A" förlorade vi på hemmaplan mot LB07 med 2-3. Vi gör en godkänd insats med bra kämpande och hade vi haft lite tur kunde matchen lika bra slutat oavgjort. Men ändå, får vi nog erkänna att våra motståndare till slut vann rättvist!

Hemmamatchen mot Staffanstorp United i "Skåne A" slutade också med förlust, 0-1. En jämn match som egentligen kunde sluta hur som helst. Denna gången var motståndarna mer effektiva och gjorde mål på ett av sina fåtaliga avslut. Trots att vi hade ett flertal goda möjligheter lyckades vi tyvärr inte omsätta några av våra chanser i något mål. 

P16 DM lottning: MFF P01 - BK P02 den 6:e juni 13:00
2017-05-04 21:41

Lottningen till kvartfinalerna är klar. Åtta lag kvar och motståndet för oss blir MFF på bortaplan.

En fantastisk rolig och bra utmaning att få mäta sig mot ett av Sveriges bästa lag.


Helsingborgs IF - BK Olympic

Landskrona BOIS - Trelleborgs FF

FC Näset - Sjöbo IF

Malmö FF - BK Höllviken

Eskilsminne borta
2017-04-30 15:21
Det blev som vi hade förväntat oss, en väldigt svår bortamatch i Helsingborg mot Eskilsminne. På en svårspelad och ojämn gräsplan lyckades vi efter tur och skicklighet vinna med 2-1. Efter 0-0 och en slätstruken första halvlek blev det betydligt bättre koncentration och kämpande i andra halvlek. Trots underläge direkt i starten i andra halvlek tog vi över matchen och resultatet 2-1 var i underkant och kändes inte direkt hotande.
Ledarna P-02
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS