SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Flerdagsaktivitet
 
Tid:fre 07 april, 12:00 - mån 10 april, 18:00
Plats:Future Cup
Samling: Höllvikens IP
Aktivitetsinfo:Hej,

Detta är en kallelse till Future Cup som spelas i Göteborg den 8-10 april. Vi kommer att åka upp till Göteborg fredagen den 7 april, information om exakta tider och transport kommer senare.

Lottning framgår av bifogad länk, tyvärr har spelschemat inte kommunicerats. Vi kommer att spela minst 5 matcher och under alla tre dagarna. Av förklarliga skäl vet vi ju inte när vi spelat sista matchen på måndagen.

https://futurecup.se/2023/result/division/39254016

Killarna kommer att bo på hotell under turneringen. Vi har blivit placerade på olika hotell under anmälningsprocessen, för tillfället är det Gothia Towers som gäller. Vi återkommer när vi har fått slutlig bekräftelse.

https://gothiatowers.com/

Eftersom detta är en cup där vi enbart åker med ett lag skall spelarna själva betala deltagaravgiften. Kostnad uppgår till ca 3 000 kr/person. I avgiften ingår boende och mat för hela turneringen.

Eftersom arrangören inte är klar med planeringen kan vi inte heller kommunicera något "schema" eller eventuella andra aktiviteter för tillfället.

//Ledarna

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS