SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Trelleborgs FF
vs
BK Höllviken
Trelleborgs FFvsBK Höllviken

  INFORMATION

Matchstart:sön 04 juni, 09:30
Plats:Vångavallen
Samling:08:30, Höllvikens IP, Huvudentren
Aktivitetsinfo: Hej allihopa!

Vi har blivit inbjudna att delta med 2 lag till detta och därför har jag också bara kallat 12 st.

Det kommer vara spel på två planer samtidigt och vi spelar enligt följande:

09:30 Skabersjö IF - BK Höllviken RÖD
09:30 TFF RÖD - BK Höllviken VIT

10:10 BK Höllviken RÖD - TFF BLÅ
10:10 BK Höllviken VIT - TFF GUL

10:50 TFF VIT - BK Höllviken RÖD
10:50 Skurup - BK Höllviken VIT

Jag tänker att det blir enklast om vi samlas på Höllvikens IP ute vid huvudentrén 08:30, räknar in hela gänget, delar ut matchtröjor och sedan kör tillsammans till Trelleborg. Det kommer inte finnas någon parkering vid Vångavallen så min plan är att vi kör till ishallen/sporthallen och ställer bilarna där. (Kan vara bra att samåka så mkt som det går för de som vill åka med och tittat på matcherna). Sedan går vi bort den sista biten till Vångavallen.

Det kommer finnas möjlighet att köpa saker på plats för att hålla energinivån uppe hos tjejerna. Men att ha med rejäl vattenflaska är som vanligt bra.

Vi kommer spela i våra matchtröjor som vi haft under miniserien, matcha gärna den tröjan med svarta shorts och vita strumpor om ni har så blir tjejerna enhetliga.

Det blir viktigt att komma i tid till samlingen eftersom vi skall iväg och spela på bortaplan denna gången! OBS! Glöm inte att tjejerna skall komma ombytta.

Är det något ni undrar över så tveka inte att höra av er till mig. Skulle någon av er få förhinder så kommunicera gärna detta så fort som möjligt så vi kan fylla på lagen med nya spelare.

Vi ses i helgen!

//Anders

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS