Tävling:
Matchnummer: 130142044
Samling:10:45, Höllvikens IP
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: OBS! Samling på Höllvikens IP, då inga omklädningsrum finns tillgängliga hos motståndaren.
Referat: Husie IF - BK Höllviken
BK Höllviken knep tredje raka.....
2021-08-07 09:58
Planens gigant för dagen, Melker Roslin, stod för både förarbeten till mål och hängde själv in två i matchen mot Husie IF.....

Sista matchen innan sommaruppehållet och Husie IF står för motståndet. Med två vinster i ryggen och ett starkt självförtroende, ska vi dock vara på vår vakt. Husie IF är nykomlingar i serien, men besitter en del rutin i laget trots allt.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Brogårdh, Blagojche Glaveski, Emil Lilius, Jacob Radencrantz, Joel Celik, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Oscar Gustafsson, Rasmus Fröjd, Samir Diaz, Tristan Madsen.

En bra start på matchen där vi radade upp chans på chans, men målen lös med sin frånvaro. Det skulle bli en straffspark som spräckte nollan och det var ingen mindre än Melker Roslin som behärskat slog in ledningen till BK Höllviken. Man hade knappt hunnit sätta sig på bänken förrän det var dags igen och denna gången noterar vi Emil Lilius som målskytt. Ganska behaglig ledning med 2-0 i paus eller?

Andra halvlek började på bästa sätt, där vi tryckte in 3-0 genom rutinerade Samir Diaz och man började känna att vi skulle kunna stänga matchen tidigt. Men Husie ville annorlunda, reduceringen 1-3 kom i den 56:e minuten och ca 10 min senare kom så även 2-3. Det började bli oro i lägret och Husie var en hårsmån ifrån att även få in kvitteringen, men bollen smet precis utanför. Ett fortsatt böljande fram och tillbaka, men med fem minuter kvar av matchen såg nyförvärvet Blagojche " Bale" Glaveski till att hänga in 2-4. Planens gigant för dagen, Melker Roslin, såg till att avsluta målskyttet denna dag genom att punktera matchresultatet till 2-5 och tredje raka vinsten var ett faktum.

Målskyttar:  Melker Roslin 2, Emil Lilius, Samir Diaz, Blagojche Glaveski.

Nu går vi till sommarvila, men den blir inte långvarig. En bra utgångsposition inför höstomgången som vi förhoppningsvis ska kunna förvalta vidare. Återstarten sker den 7 augusti borta mot Limhamns FF. Avspark sker klockan 14:00.