Aktivitetsinfo: Samling 11:30 Klagshamns IP.
Lilius är på plats på IP runt 11:00 för att hämta material.
Referat: IFK Klagshamn - BK Höllviken
BK Höllviken kryssade i seriefinalen mot IFK Klagshamn.....
2021-09-05 08:44
Joel Celik satte dit ledningsmålet i slutet av matchen, men tyvärr blev det avvinkat för offside.....

Tidig seriefinal borta mot ett IFK Klagshamn som gjort bra ifrån sig och endast förlorat en match hittills. För vår egen del har det också varit en bra period med fem raka vinster, där vi slog Vellinge FF senast i kommunderbyt. Med andra ord upplagt för "folkfest" och toppfotboll i division 4 Sydvästra.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Joel Celik, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Noah Mattsson, Oscar Ekman, Oscar Gustafsson, Rasmus Fröjd, Samir Diaz.

Matchens karaktär blev precis som jag trodde med tuffa närkamper och mycket slit. Precis som tidigare matcher äger vi mycket boll matchen igenom, men vi lyckas inte riktigt på sista tredjedelen. Flertalet gånger kom vi runt på kanterna och slog inlägg, men vi var inte tillräckligt heta för att sätta dit den. Istället kom kallduschen när IFK Klagshamn gjorde 1-0 i den 28:e minuten. Med underläge i halvlek lovade vi varandra att vända på steken i andra och vi kom halvvägs och det var riktigt nära att vi kunde gå ifrån Klagshamns IP med alla tre poängen. Julius Karlsson kvitterade med 25 min kvar av matchen på ett fint avslut som letade sig in i målvaktens nedre vänstra hörn. Några minuter senare drabbades vi av en utvisning, men trots en man mindre så märktes ingen större skillnad. Istället hade vi ett ledningsmål inne i slutet av matchen när Joel Celik avslutade behärskat efter en fast situation, men tyvärr vinkade linjeman för offside. Offside eller inte, matchen slutade till sist 1-1.

Så här kommenterar tränare Ulf Lilius:

- En match där vi har väldigt mycket boll och spelar fin fotboll, dock hotar vi för lite i sista tredjedelen. Efter vår utvisning fortsatte vi att rulla boll och inhopparen Julius Karlsson kvitterade efter fint väggspel med Melker Roslin.

Målskyttar:  Julius Karlsson.

Resultatet innebär sjätte matchen utan förlust och fortsatt serieledare.
Nästa omgång väntar FC Bellevue hemma på Höllvikens IP och det kommer bli en tuff och härlig drabbning. Matchen spelas fredagen den 27 augusti. Avspark sker kl 19:00.