Samling:17:30, Höllvikens IP
Referat: BK Höllviken - Lilla Torg FF
BK Höllviken vann med en man mindre på plan.....
2021-09-28 21:03
Jublet från Höllviken publiken visste inga gränser när Melker Roslin hängde in ledningsmålet och samtidigt höll för öronen. Lagkamraterna var snabbt framme för att hylla målskytten.

På ett höstlikt Höllvikens IP var det dags för ny seriematch i division 4 Sydvästra och denna gång mot topplaget Lilla Torg. Med endast två poängs skillnad inför matchen var det mycket som stod på spel för båda lagen. Första mötet i år slutade mållöst på Mariedals IP.

Truppen: Adam Karlsson, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Joel Celik, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Noah Mattsson, Oscar Gustafsson, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Samir Diaz.

En svår match på förhand, där jag ändå tycker att vi är det mer spelförande laget, framförallt i första halvlek. Båda lagen skapar målchanser, men skärpan i sista touchen saknas stundtals. Efter en halvtimmes spel är det åter dags för unge herr Roslin att presentera sig i målprotokollet, genom att elegant knorra in bollen i målvaktens bortre hörn, fint framspelad av Julius Karlsson. Resultatet står sig halvleken ut och ledning i paus.

Andra halvlek inleds med att Lilla Torg flyttar fram sina positioner och vi blir lite slarviga i vårt spel, vilket leder till en och annan halvchans för bortalaget. Med 20 minuter kvar av matchen drabbades vi av en frilägesutvisning, korrekt dömd av duktige domare Jonas Ljungberg. Med en man mindre sattes vi på en rejäl prövning, men återigen måste jag ge kollektivet ett stort beröm som sliter hårt för varandra och reder ut storm efter storm. Ett extra plus till Mikkel Nielsen som höll nollan för sjätte gången i år.

Målskyttar:  Melker Roslin.

Nästa omgång väntar Staffanstorp United FC på bortaplan och matchen spelas lördagen den 2 oktober. Avspark sker kl 13:00.