SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

BK Höllviken
vs
Husie IF
BK Höllviken vsHusie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 maj, 13:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130332048
Samling:11:30
BK Höllviken - Husie IF 0-4 (0-1)
2024-05-18 17:09
Det var en match inledningsvis där det inte hände någonting, varken ifrån Husie IF eller BK Höllviken. Bra försvarsspel där mittbacksparet Elsa Olsson och Sara Persson var framträdande.
 
Bra passningsspel men offensiven var där mer att önska. Det hände ingenting framåt.
 
Det skulle komma ett mål, efter en hörna gick bollen ut till Tilde Lion som med en behärskade bredsida gjorde 0-1. Möjligtvis skulle presspelet varit bättre för att ha kunnat störa Husies spelare. Då stod matchklockan på 33 minuter.
 
Om försvarsspelet varit bra under första halvlek var 0-2 målet i 49:e minuten direkt dåligt. Bra prestation av Husies yttermittfältare Olivia Uszko.
 
Här var matchen i praktiken avgjord. Den var det definitivt när Sara Persson blev utvisad i 63:e minuten. Deras forward Parina Paskari fick lämna planen mållös. Hon var dock ett ständigt hot med sin speluppfattning och snabbhet. Vilket inte minst Sara Persson fick vetskap om vid utvisningen.
 
Att matchen slutade 0-4 är inget att skämmas för, dessutom gjorde också utvisningen att Elin Sahlström gick ner som innerback. Då fanns det definitivt inget hot framåt. Husie är också ett topplag I serien.
 
Det som är oroväckande är att idag hade BK Höllviken inte ett enda avslut på mål.
Om man inte skjuter blir det inga mål. Det vet alla, så ett tips i all välmening, träna avslut och våga skjut utanför straffområdet. 
 
För där var ändå positiva saker att ta med sig till nästa match. Det är tuffare i Division III och målsättningen för våra damer och herrar är densamma, nytt kontrakt! För att sedan bygga vidare inför säsongen 2025.
 
 
Jonas Brorsson

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS