SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
1 - 0
BK Skansen
BK Höllviken1 - 0BK Skansen

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 29 februari, 14:00
Plats:Höllvikens IP
Samling:12:30, Höllvikens IP
Tillbaka på segerspåret.....
2020-03-01 21:26
Nye provspelaren Joel Celik tillbaka på Höllvikens IP med en klart godkänd insats i matchen mot BK Skansen
Andra matchen för denna veckan och tyvärr har veckan kantats av småskador och sjukdomar, men det är ju sådana tider. Oavsett, så kom vi till spel med en 15-manna trupp i lördagens match mot BK Skansen från Trelleborg.

Truppen: Alex Sundqvist, Anton Knutsson, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersen, Joel Celik, Marcus Silfverberg Folkesson, Mikkel Nielsen, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Roy Nickling, Samir Diaz, Sebastian Pihl, Tim Jörwall.

Matchen hade knappt börjat förrän första målet för säsongen signerat Patrik Pavlovic landade i BK Skansens målbur. Ett bra anfall i den tredje minuten som avslutades behärskat via en djupledslöpning och en iskall chip över målvaktens axel. Första kvarten av matchen var bra från vår sida, men sen kom spelet av sig. Ett tidigt ledningsmål kan ibland få omvänd effekt och det kändes som det blev så denna gång. Försvarsmässigt löste vi oftast de hot som uppstod och vårt nykomponerade mittbackslås med Rasmus Fröjd och nye provspelaren Joel Celik skötte uppgiften klart godkänt. Joel, som tidigare spelat i både LB07 och Trelleborgs FF, var nu tillbaka på Höllvikens IP där allt en gång startade.

Målskytt: Patrik Pavlovic.

Nästa träningsmatch spelas lördagen den 7 mars och då kommer GIF Nike på besök till Höllvikens IP.
Avspark sker kl. 13:00.

Väl mött!

/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 21/4 13:00
0 - 0  
Lör 13/4 13:00
1 - 1  
Lör 6/4 13:00
1 - 1  
Lör 30/3 14:00
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS