SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

FC Trelleborg
2 - 2
BK Höllviken
FC Trelleborg2 - 2BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 17 september, 13:00
Plats:Ymorvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000092112
Samling:11:30
FC TRELLEBORG-BK Höllviken 2-2 (0-2)
2023-09-17 17:06
Vi var i Trelleborg och det finns ett lag i denna kommunen som spelar i Superettan. Dom är inte heller bra på att hålla en 2-0 ledning. Att  tappa 2 poäng på övertid är bittert och onödigt.
 
Matchen skulle varit avgjord innan men matchen började bra ifrån BK Höllvikens synvinkel. En kraftig medvind gav oss också en fördel. Vårt ledningsmål i 18:e minuten kom på en fast situation. Melker Roslin slog in bollen och efter lite flipperspel gjorde Julius Karlsson 1-0.
 
Trots att vi gjorde 2-0 efter en dundermiss av deras mittback Andreas  Hansson så innehöll första halvlek mängder av tekniska fel.
 
Vårt andra mål gjorde Melker Roslin, helt fri placerade han enkelt in 2-0. I halvlekens sista minut gjorde Viktor Andersson en soloraid och avslutade med sin vänsterfot men målvakten gjorde en bra räddning.
 
Alla visste vad som skulle ske i andra halvlek, dom hade medvind, inget att förlora och redan efter fem minuter hade FC sin första stora målchans. Tack och lov gick nicken utanför. Reduceringsmålet kom i 59:e minuten och det var frukten av dåligt försvarsspel.
 
Det fanns möjligheter till ett mål för BK Höllviken, Melker Roslin spelar in till inhopparen Abraham Kyagulanyi som borde gjort mål. Sedan hade vi ett anfall som innehöll minst 10 passningar. Vi sågade oss igenom FC Trelleborg och det avslutande passningsspelet mellan Julius Karlsson och Melker Roslin var som Sovjetunionen i fornstora dagar på 70-80 talet. Dom hade en drömkedja och uttrycket klapp-klapp spel myntades. Melker är normalt sett hur säker som helst i läget han får men skottet går precis utanför stolpen. Då stod matchklockan på 82 minuter. Mål där och matchen är avgjord.
 
Som många gånger tidigare under säsongen släpper vi in ett mål sent i matchen eller som idag på övertid. En hörna som går direkt i mål. Ingen kan lastas för detta, vinden och den perfekt slagna hörnen går in högt vid bortre stolpen.
 
Var många som var bra idag, skall 3 spelare nämnas blir det Timothy Bylund,Melker Roslin och Oskar Lilja som aldrig gör en dålig match.
 
I och med att det inte blev vinst idag kommer ett nytt  kontrakt gå via kval. Först skall Bromölla besegras. Vi har just nu samma poäng men vår målskillnad är bättre.
 
Vi hoppas ha tillbaka Morris Braendshöi som var skadad idag. Däremot räknar vi inte med Mossab Khattab, även avstängde Emir Osmanovski är tillbaka.
 

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS