SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!

GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING

Föreningens nya träningskläder från Puma
2024-03-01 09:22

 

Nu är vår medlemsportal uppdaterad med våra nya (och snygga) träningskläder från Puma! Kläderna är framtagna för att på bästa sätt passa när vi är aktiva. På portalen hittar ni också vårt föreningssortiment med kläder att använda utanför planen.

 

Ni beställer och betalar som vanligt själva via siten. Vill ni prova storlekar, så finns alla våra träningskläder för utprovning i kansliet på IP.

 

För att komma direkt till vår medlemsportal på Stadium, klicka bara på sortimentsbilden till höger på hemsidan, ovanför matchstället.

 

 

Obs!
Är du medlem hos Stadium? Glöm då inte "Stöd din förening" genom att ange ditt stöd till BK Höllviken. Logga bara in på Mina sidor på Stadium och lägg till BK Höllviken som förening. Båda ni och föreningen får då bonus på ert köp.

Två event ni inte får missa i denna veckan!
2024-02-27 11:54

 

Välkomna tillbaka efter sportlovet! Vi rivstartar med två aktiviteter ni inte får missa. Skor är huvudtemat, med nya modeller och superfina erbjudanden.

 

Först ut – PUMA Van Tour, på torsdag på Höllvikens IP från kl.17:00. Kom förbi och häng med PUMA, prova årets nya modeller, snacka skor, spela PS4 och mycket mer.
För alla ledare finns fina erbjudande på löparskor och grusskor!

 

På lördag kör Stadium ”Kick-off” för säsongen i deras butik på Svågetorp. Vi är en av få klubbar som är inbjudna. Spana in fler av säsongens nyheter från Puma, ta del av unika priserbjudanden, tävla och ha möjlighet att vinna presentkort till dig själv och ditt lag samt träffa profiler. Helt enkelt en dag, där allt handlar om fotboll!

Välkomna till Fotbollsskolan för alla barn födda 2019!
2024-02-26 16:12
Nu är det snart dags!
 
Söndagen den 7/4 kl 9,00 startar äntligen vår Fotbollsskola för alla flickor och pojkar födda 2019!
 
Redan nu går det anmäla sig till gruppen via gruppens egen sida!
 
Välkomna till Höllvikens IP och BK Höllviken!
Välkomna till vår Miniserie!
2024-02-26 12:21

Vi hälsar er välkomna till vår Miniserie, med 3mot3 fotboll, som spelas med sarg, för alla barn födda 2017.

Miniserien kommer i vår att spelas den  4/5, 18/5 och 1/6 2024

 

Anmälan och mer info hittar ni HÄR!

 

Välkomna till Höllvikens IP och BK Höllvikens Miniserie!

Nytt samarbete med Ica Toppen
2024-02-22 09:52

Toppen! 
Det summerar väl känslan nu när Jens och hela Ica Toppen återigen är med som sponsor till föreningen. 


Ica Toppen har ett stort engagemang för föreningslivet i Höllviken och nu inte minst i vår förening. Toppen kommer att få en plats på bröstet på vår nya tränings T-shirt, synas mycket på IP och vi ser fram emot att utveckla andra bra samarbeten oss emellan framåt.


Likt Höllvikens IP, är Toppen en verklig mötesplats på orten. Det är också en av landets bästa Ica butiker, med utmärkelser som bland annat Årets butik. Få förunnat att ha en butik som Toppen på hemmaplan här i Höllviken. 


Förutom hela Ica Toppens engagemang, kommer Jens också kommer vara involverad i träningen uppe på IP. Ni kommer hitta honom på måndagseftermiddagarna, där han stöttar ledarna i P2011.


Vi riktar ett STORT tack till Ica Toppen för ert engagemang i BK Höllviken!

Återigen dags för Ambitionsträning
2024-02-20 11:01

Nytt år, ny säsong och det betyder återigen dags att starta upp säsongens ambitionsträning! Träningen har växt till ett mycket uppskattat initiativ, med högt deltagande och engagemang från många spelare i klubben, både bland pojkar och flickor.

 

Men vad är då ambitionsträning och vem vänder den sig till? Niklas Lindgren, ungdomsansvarig, berättar mer;

 

”Satsningen på ambitionsträning är ett sätt att erbjuda spelare med intresse och ambition, en ytterligare möjlighet i sin spelarutveckling. Viktigt att vi, i föreningens regi och här i Höllviken, kan erbjuda alla spelare möjligheter att utvecklas. Fokus i träningen ligger på utveckling av teknik, passningar, tillslag, individuella färdigheter, spelförståelse och funktionsträning. Kort förklarat är det en fördjupning, med fokus på den individuella utvecklingen”, berättar Niklas

 

Från det år man fyller 13 år, så kan pojkar och flickor i BK Höllviken anmäla sig till ambitionsträning. Men rent praktiskt, när genomförs den?

 

”Träningen av två extra träningstillfällen i veckan utöver sin ordinarie träningstid. Tiden är 16:00-17:15 och genomförs de dagar man inte har ordinarie träning. Vi planerar att starta v.10. Viktigt att påpeka är ambitionsträningen är en extra möjlighet till träning, som bygger på lust och motivation. Den får inte ske på bekostnad av lagträningen, som alltid går först”, fortsätter Niklas.

 

Så, varmt välkomna till årets ambitionsträning. Maila niklas@bkhollviken.se om ert barn vill vara med!

Valberedningens förslag inför Årsmötet den 6/3 2024
2024-02-15 15:45

I enlighet med klubbens stadgar vill vi nu presentera valberedningens förslag på kandidater till årsmötet 2024.

 

Nyval ledamöter på 2 år

Anders Lindberg

Markus Meijer

Mikael Radnell

 

Omval suppleant på 2 år

Sara Persson 

 

Caroline Berqkvist och Elin Sahlström lämnar styrelsen och valberedningen tackar dem för ett fantastiskt engagemang och arbete.

 

Valberedningen genom Fredrik Lamotte

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
F 2016/2017, 12/02 09:15 
F 2016/2017, 01/02 09:52 
F 2014/2015, 07/01 12:34 
Damlag, 22/12 20:00 
F 2016/2017, 21/11 09:20 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS