SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkomna till BK Höllviken!
                                                        GEMENSKAP - GLÄDJE - UTVECKLING
Herrlag
BK Höllviken Seriesegrare 2021 - det perfekta avslutet.....
2021-11-28 21:22, Herrlag

Efter att ha avslutat den längsta fotbollssäsongen som jag någonsin varit med om (tror jag), så kan jag stolt konstatera att VI GJORDE DET!

 

BK Höllviken står som segrare i Division 4 Sydvästra Skåne och det är en historisk seger sedan BK Höllviken bildades 2011. Går man tillbaka i historien så har givetvis både Höllvikens GIF och BK Näset vunnit seriesegrar, men inte tillsammans som en förening i seniorsammanhang. Det gör oss både historiska och unika i dagsläget.

 

Tillsammans med mina tränarkollegor Ulf Lilius och Viktor Andersson har vi slitit, planerat, fixat etc och när nu belöningen kommer i form av en serieseger så är det värt varenda timme, varenda minut, varenda sekund.....

 

Ni ska veta att en fotbollssäsong inte bara innebär en spikrak väg framåt. Som tränare ställs man inför en massa utmaningar och även detta året har innehållit den typen av händelser. Det har varit en hel del tuffa beslut stundtals och som ni vet är det endast 11 st spelare som kan starta i en match och totalt 16 st som kan ingå i matchtruppen. Många sömnlösa nätter har det blivit om hur man ska sätta ihop morgondagens lag, vilka ska ingå och vilka får stå över, hur ska jag motivera samtliga och så vidare..... Att bygga ett framgångsrikt lag är som ett pussel. För att finna den bästa gruppdynamiken och laget måste man ibland byta ut någon av pusselbitarna och ibland måste man också ta bort en pusselbit som inte passar in. Det är jobbiga beslut, men det krävs för att nå framgång.

 

Jag vill börja med att tacka samtliga spelare, ingen nämnd ingen glömd, som ställt upp för mig, Uffe och Viktor under året som gått, ni har varit helt fantastiska. Jag hoppas att vi har bidragit med något till er också!

 

Vidare vill jag tacka personalen Annica Ekvall, Niklas Lindgren och Martin Silvhed, för allt stöd och fixande under säsongen samt alla andra ledare som jag haft förmånen att få träffa i BK Höllviken . Ni har varit helt fantastiska och ni har alla ett stort fotbollshjärta!

 

Jag vill också rikta ett stort tack till Claus Nielsen, vår fotograf, som tagit alla fantastiska bilder under säsongen och som jag har fått lov att använda till vår hemsida och mina referat. Stort tack Claus!

 

Slutligen vill jag rikta ett stort stort tack till både Uffe och Viktor som under året utmanat, ifrågasatt och stöttat alla underbara och tokiga idéer som både jag och ni har kommit med. Det har varit en fröjd att få arbeta tillsammans med er.

 

Som en del av er redan vet och en del av er kanske redan har förstått och för en del av er kommer detta kanske som en överraskning, så är detta mitt sista inlägg som huvudtränare för BK Höllvikens herrlag.

 

När jag för tre år sedan steg in på Höllvikens IP som nybliven huvudtränare, var det samma goa känsla som jag en gång hade när jag klev in som spelare på den här idrottsplatsen. Mycket har såklart hänt under tiden, Höllvikens GIF (som jag tillhörde på den tiden) och BK Näset har blivit en förening, men det var ändå samma goa känsla och jag trivdes.

 

Under mina tre år har det skett en rejäl utveckling och det är absolut inte enbart min förtjänst, men jag har varit en del i den och det är jag stolt över. När jag efter tre år summerar en del av vad vi har åstadkommit, så har vi framförallt vågat satsa på våra egna talanger/ungdomar. Vi har gett plats åt klubbens egna fostrade talanger/ungdomar och varje år har vi lyft upp några ytterligare och berett dem en plats i seniortruppen. Ett mål som BK Höllvikens styrelse tidigt satte upp och som vi har jobbat efter, likt en röd tråd. Vi har också under åren gett möjligheten till spelare i U19 truppen att få vara med och träna regelbundet med seniortruppen och vi tror och vet att detta är ett framtida koncept. Vi bygger broar. Idag är jag stolt när jag tittar på den seniortrupp som vi har bildat och ansvarat över. Jag vill samtidigt passa på att skicka ett stort tack till alla er ungdomstränare i BK Höllviken som gör ett fantastiskt arbete och insats för våra barn och ungdomar. En dag är det kanske just er adept som gör debut i BK Höllvikens seniorlag, såväl dam- som herrlag!

 

MEN det hade inte gått att göra allt det här ensam, under åren har jag arbetat med en rad olika kollegor, men där är speciellt en som har stått vid min sida i ur och skur. Uffe Lilius, jag har haft en fantastisk tid tillsammans med dig och jag har lärt mig en massa nya saker. När jag ser tillbaka på vår resa, så sa du vid ett tillfälle när frågan kom upp "om vi inte vill vinna serien....." och då svarade du, "jo, vi ska vinna, MEN vi ska vinna på vårt sätt" och jag vågar idag, tre år senare, säga att vi har vunnit och vi har gjort det på vårt sätt.

 

Härmed sätter jag punkt som huvudtränare för BK Höllviken och önskar Uffe & Viktor lycka till i nästa års division tre.

 

BK Höllviken kan år 2021 titulera sig seriesegrare och för mig är detta det perfekta avslutet. 

 

/Coach Nordbladh

SERIESEGRARE 2021!
2021-11-21 15:59

Ett stort Grattis till vårt A-lag som vann sin serie, Herrarnas div 4 sydvästra 2021!

 

Efter en framflyttad och lång säsong så säkrade laget avancemang och seriesegern på hemmaplan i den näst sista omgången

 

Ett stort Grattis till Martin, Viktor, Ulf och alla killarna i laget för en grym säsong!

 

Tack även till alla supportrar som följt oss under året, vi ses igen till våren i div 3!

Halör Invitational 2021 avgjort!
2021-11-08 17:49

GRATTIS till årets vinnare av Halör Invitational! ✨


I F15 IFK ÖRBY
I F13 BOO FF
I P14 KRISTIANSTAD FC

 

Ett stort TACK till alla deltagande lag, spelare, tränare och ledare för en fantastisk cupvecka!
Hoppas vi ses igen!


Även ett stort tack till våra domare och alla som hjälpt till att genomföra cupen

Ny klädleverantör och återförsäljare till BK Höllviken!
2021-10-11 10:31

Under året som varit har vi arbetat igenom samtliga avtal som föreningen har och vårt största avtal som innefattar leverantör av kläder är ett av dessa.

 

Under de senaste fyra åren har vi arbetat tillsammans med Craft Teamwear och Team Sportia i Höllviken.

Vid årsskiftet så går detta avtal ut och en grupp, tillsatt från vår styrelse, har aktivt arbetat med att

ta fram förslag från befintliga och nya leverantörer för föreningens absolut bästa. Processen har pågått i nästan ett år där gruppen fått träffa flera olika klädleverantörer och återförsäljare.

 

I fredags signerade ordförande och kassör det nya avtalet.

Ett avtal som sträcker sig över sex nya år tillsammans med PUMA och Stadium Svågertorp i Malmö som återförsäljare.

Startdatum för vår nya leverantör blir från och med den 1/1-2022. Fram till dess är det fortfarande Craft och Team Sportia i Höllviken som vi tillhandahåller BK Höllvikens kläder och artiklar.   

 

BK Höllviken vill tacka för ett fint samarbete med Team Sportia och Craft och ser nu fram emot vidare samarbete med PUMA och Stadium Svågertorp från och med 2022.  

 

Vi kommer att gå ut med vidare information om hur detta berör er som medlemmar inom snar framtid.

 

Har ni vidare frågor som berör vårt nya avtal, är ni välkomna att kontakta Alexander Dahlquist, kassör, eller Martin Silvhed, försäljning och evenemangsansvarig i BK Höllviken, via kontaktuppgifterna nedan.

 

alex@bkhollviken.se                     

martin.silvhed@bkhollviken.se

 

/Styrelsen

 

 

Välkomna till Skånes Vinter Mästerskap!
2021-10-05 12:46

Årets Vinter Mästerskap är i full gång!

Vi önskar alla lag Lycka till i sina matcher!

Behöver ni hjälp eller undrar något så kontakta oss niklas@bkhollviken.se

Till alla lag som spelar med resultat ber vi rapportera era resultat så fort ni spelat era matcher

Glöm inte heller att redan nu boka upp dagarna för slutspelet!

 

 

Vi har nu glädjen att återigen bjuda in lag från hela Skåne till Vintermästerskapen 2021-2022!

 

Skånes Vinter Mästerskap är en förberedande träningsturnering som startar under hösten, pågår hela vintern och avslutas till våren och ger spännande och utvecklande matcher under det långa vinteruppehållet
I den senaste upplagan deltog 159 lag som spelade över 500 matcher i fem olika klasser. 

Anledningarna till att BK Höllviken startade Skånes VinterMästerskap är flera:
• Träningsmatcher ersätts och blir spännande utvecklingsmatcher
• Chans att spela matcher under det långa vinteruppehållet
• Mindre administration – lagen behöver inte jaga motståndare till träningsmatche

 

VÄLKOMNA!!

 

HÄR hittar ni spelschemat!

Information från BK Höllvikens styrelse Q3
2021-10-04 20:56

Hej alla medlemmar i BK Höllviken!

 

Hösten är nu här med besked och seriespelet håller på att avslutas för många av våra lag, med undantag för våra seniorlag som fortsätter en bit in i november. 

 

Herrlaget utmanar i toppen av division 4 och vår förhoppning är givetvis att det når hela vägen till division 3. Publiktillströmningen har ökat i takt med framgångarna och våra hemmamatcher är numera inramade av ett par hundra åskådare och en egen supportergrupp ”Hölleganerna” som skapar en fin stämning på matcherna.

 

Damlaget, som spelar i division 3, tog i helgen sin tredje seger för säsongen och därmed välbehövliga poäng. En härlig seger, inte minst för självförtroendet inför för det fortsatta seriespelet. Laget har lagt en fin grund inför kommande säsong och vi har duktiga flicklag som fyller på under ifrån. Kom gärna upp och heja på våra seniorlag!

 

Ambitionsträningen, som är en möjlighet för våra ungdomar födda 2008 och tidigare, är i full gång och pågår november ut med träning två dagar extra utöver ordinarie träning. Fokus är på individuell träning och just nu är det 30 spelare som tagit möjligheten att träna extra av vår egen Ungdomskoordinator Niklas Lindgren. Vill ni komma och prova på så kan ni höra av er till Niklas. Vi kommer att starta upp en ny omgång efter sportlovet och då omfattas även vår årskull födda 2009.  

 

Halör Invitational 2021

Halör Invitational, som är en inbjudningsturnering för Sveriges allra bästa lag, spelas på Höllvikens IP under höstlovet med tre klassar, F13, P14 och F15. På flicksidan har vi verkligen lyckats etablera oss som Sveriges bästa turnering för ungdomar. På pojksidan konkurrerar vi tyvärr i år med både SEF Trophy och GAIS Open, som på grund av pandemin, valt att flytta sina respektive turneringar till höstlovet. Vi får trots det ihop en fin turnering i P14 klassen. Höllviken ställer upp med egna lag i P14 och F15 klasserna. Våra F15 tjejer spelar öppningsmatchen den 30 oktober kl 09.00 mot IFK Kalmar. Vårt P14 lag spelar senare i veckan, den 2 till 4 november. Ta tillfället i akt och se Sveriges bästa ungdomslag under höstlovet. Mer information och spelschema kommer att läggas upp på Instagram när det närmar sig.

 

Halör Cup 2022

Planering av nästa års Halör Cup, som spelas 26-28 maj, har påbörjats. Halör Cup är Nordens största cup för 10-åringar då över 1750 spelare och ledare från 160 lag strålar samman under några dagar och tillsammans skapar en festlig tillställning på vår idrottsplats.

 

Cupen blev tyvärr inställd både 2020 och 2021. Då våra spelare födda 2010 och 2011 gått miste om denna upplevelse så har vi beslutat att planera för ett ”Mini-Halör” för 11- och 12-åringar under Påskhelgen. Mycket planering och arbete återstår för att realisera detta, men vår ambition är att vi ska kunna genomföra detta. Det finns ett stort intresse hos andra lag som också hade sett fram emot detta. 

 

Avslutningsvis

Det har blivit mörkt ute om kvällarna. Se gärna över belysningen på barnens cyklar så att de är trygga när de cyklar till och från idrottsplatsen.

 

Vi ses uppe på IP!

 

Bästa fotbollshälsningar Styrelsen BK Höllviken

Stoby Måleri förlänger! "I dessa tider ser vi vikten av vad sponsring kan göra!"
2021-08-31 09:43

BK Höllviken är otroligt stolta att kunna presentera Stoby Måleri som förlängt sitt partnerskap i föreningen! På frågan om vad som var den avgörande faktorn svarar Magnus Assarsson: 

- I dessa tider ser vi vikten av vad sponsring kan göra! Vi har sett hur idrotten har räddat många barn och ungdomar under pandemin och verkligen fått en överblick på hur viktigt det är att bidra till folks välmående!


Stoby Måleri är en målerifirma som funnits sedan 1969 och har expanderat till att bli en av Sveriges största målerifirmor. Idag har man utvecklad sin verksamhet och kan erbjuda helhetslösningar på hantverkartjänster. Besök gärna hemsidan för vidare information: www.stoby.se

 

Projektledarna, Johan Sjöström och Magnus Assarsson, har många års erfarenhet nere på Näset och över 20 års erfarenhet i branschen.
Trots storleken på bolaget så är inget jobb för litet. Med konkurrenskraftiga priser och snabb service levererar Stoby alltid bra resultat. Något som gjort att man är ett av de mest rekommenderande bolagen i södra Sverige.

 

Är du eller ditt företag intresserade av offert är ni välkomna att höra av er.

Magnus.assarsson@stoby.se – 040-287805

Johan.sjostrom@stoby.se – 040-287806

www.stoby.se

BLI MEDLEM
Nyheter från våra lag
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS