SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling

Bli medlem i BK Höllviken
BLI MEDLEM
Välkommen till BK Höllvikens P 08
 
Vinnare av LUX Invite Elit-cup 2023
2023-11-20 20:33

17-19 november, Kristinehamn.

19 spelare och 6 ledare reste till Kristinehamn och deltog i LUX Invite cup.

Matcherna spelades i en av Sveriges finaste inomhusarena och på en nylagd konstgräsmatta.
Utmärkta förutsättningar som tillsammans med ett boende i fräscha stugor och god mat, bidrog till en fantastisk fotbollshelg.
Team 08 visade återigen en härlig inställning och presterade ett fantastiskt spel. Denna gång mot lag från Norge, Estland samt Göteborgs- och Stockholms-klubbar.

Gruppsegern säkrades på lördagskvällen genom 5-0 mot ett lag från Oslo och i semifinalen besegrades Vasalund med 4-0.Finalmatchen blev tuff men vi besegrade rättvist Bollstanäs IF med klara 3-1.
Härligt att kunna återvända till Skåne med ytterligare en pokal till vår samling.
Trötta efter en tuff men rolig och givande fotbollshelg kan vi än en gång konstatera att vårt team håller högsta nivån. 
En extra tanke ❤️ går till vår Lucas Källman som olyckligt bröt benet i slutet av finalen. Vi kommer alla stötta i hans väg tillbaka!

 

 

 

Höstens seriespel
2023-11-20 20:17

Efter sommarens grymma cupframgångar med finalplatser i både Gothia Cup och Eskilscupen, har teamets positiva utveckling fortsatt, vilket kröntes med guld och brons i höstens seriespel. Guld i Skåne Sydvästra A och en bronsplats i Skåneserie A.

Bronset i Skåneserie A innebär att laget och klubben har ett 16-årslag i Nationellt seriespel 2024. Fantastisk roligt!

Eskilscupen 4-6 augusti
2023-08-13 18:23

Stärkta av framgångarna i Gothia åkte vi till Eskilscupen med ett starkt självförtroende. Ännu en gång visar killarna upp en bra och vägvinnande fotboll. Efter att gruppspelet vunnits bar det hela vägen till finalen utan någon förlust. Här blev tyvärr Lunds BK för svåra och vi förlorade med 0-2.        Ännu en gång har killarna visat att detta gänget är oerhört svårslaget. Med bra spel, vilja och kämparglöd kommer vi att gå många segrar tillmötes.

 

Fotbollsframgångar Gothia Cup
2023-08-06 21:27

Vilken fotbolls sommar!

 

Vi åkte till Gothia Cup med två lag.

Båda lagen gick vidare från gruppspelet till A-slutspelet efter att båda lagen vunnit sina grupper.

För vårt lag Röd/vit väntade sedan en svår match direkt mot norskt motstånd och tyvärr blev dessa också för svåra. Förlust med 1-3 trots en kanonmatch!

För lag Svart gick det däremot bättre. Seger på seger och plötsligt var laget i final. Tyvärr blev det förlust med 0-1 mot ett spanskt lag, men vilken fantastisk fotboll laget bjöd på.

Totalt var vi 30 spelare som reste iväg och vi kan konstatera att vår klubb står sig riktigt bra i konkurrensen inom denna åldersgruppen!

 

Provspela med P08
2020-05-06 11:01
Hej,

Vi är glada för att många vill komma och spela fotboll med oss.

För att vi skall kunna ha så bra träningar som möjligt så måste de som vill komma och "testa" eller provträna med oss följa klubbens riktlinjer genom att anmäla sig här på hemsidan via: http://www.bkhollviken.se/newMember/Default.asp?ID=772&g=Lb2Xu6XZ

Vi kan i nuläget inte ta emot några spelare som inte har anmält sig via länken eller kontaktat oss via telefon.

Med vänlig hälsning

//Ledarna p08

BLI MEDLEM
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
BK Höllviken, 26/02 12:21 
BK Höllviken, 22/02 09:52 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS