En gång i tiden spelade GIF Nike i division II, nuvarande Superettan. År 1965 blev dom trea i landets näst högsta serie.

Den tidigare så fina gräsmattan är utbytt mot konstgräs. Även med en växande ungdomsverksamhet borde inte en kommun av Lommas kaliber ha detta underlag.

Lomma kommun är i mina ögon precis som Vellinges kommun en välmående sådan. Hur kommunen kan tillåta ett klubbhus med tillhörande omklädningsrum vara så slitet är ett underbetyg. Ingen skugga skall falla på GIF Nike.

Det luktade som att komma hem till strävsamt  par i 90-års åldern. Bor i en tvåa och har inte vädrat lägenheten på 10 år.

Det spelades fotboll också. Äntligen vann BK Höllviken med 2-1.

Redan efter 4 minuter var det 0-1. Ett perfekt inlägg ifrån Emil Lilius och som senast var Patrik Pavlovic påpassligt framme och nickade in bollen.

Det tog inte mer än fyra minuter så hade Nike kvitterat. På nytt pga av ett felbeslut. Ett av Anders Grimbergs uppmaningar var att spela enkelt.

I matchens 25:e minut gör Melker Roslin 1-2. Ett distansskott som osökt fick mig att tänka på David Beckham, kan bli årets mål i division III södra Götaland.

I matchens 30 minut slår Victor Isgren ett stenhårt inlägg, Pavlovic är på plats men vänsterfoten är inte lika vass som högerfoten.

I matchens 40:e minut får Julius Karlsson iväg ett distinkt skott ifrån 25 meter men målvakten gör en fin räddning.

Vi hinner få en chans till innan halvtidsvilan, Emil Lilius hittar Victor Isgren och friläget borde ha förvaltats bättre.

Något som också bör påpekas att vinden var besvärlig idag. Självklart lika för båda lagen men hård blåst gör det svårspelat.

Andra halvlek rivstartar BK Höllviken. Det borde stått 1-3 efter 47 minuter ,tyvärr träffade bollen hjulet på målställningen. Reglerna säger att, då är inte bollen inne. Bara att tugga i sig, det är division III fotboll.

Nike trycker på men vi fredar oss bra. BK Höllviken får på nytt en jättemöjlighet att avgöra matchen i 87:e minuten. Avslutet ifrån Emil Lilius som brukar vara klinisk var inte av högsta kvalité.

I matchens 93:e minut var det hönsgård i BK Höllvikens straffområde. Det var både händer och fötter som inte var rätt placerade.

Om vi skall dela ut extra plus i kanten blir det Emir Osmanovski som gjorde debut efter en längre skadefrånvaro.

Victor Isgren som missade förra matchen var bra liksom Melker Roslin, inte bara för hans drömmål.

William Ojanlatva som var sjuk förra matchen och varit ett stort utropstecken hela säsongen inledde på bänken. William gjorde ett väldigt bra inhopp.

Nästa veckan väntar topplaget LB07, vi hoppas att segern ger killarna råg i ryggen.