Referat: BK Höllviken - GIF Nike
BK Höllviken-GIF NIKE 8-1 (7-0)
2023-08-26 18:02
Äntligen ropade Gert Fylking när svenska akademien tillkännagivande av Nobelsprisvinnaren i litteratur. Det blev till en tradition. den yngre generationen får googla!

Äntligen vann BK Höllviken en seriematch och det med siffrorna 8-1. Vi skall inte förta killarnas prestation men Nike känns som ett lag i spillror.

Redan efter 1 minut var det 1-0 på straffspark, säkert inslagen av Melker Roslin. Upprinnelsen var att Samir Diaz var på väg igenom men fälldes bakifrån.

Sedan gick det fort, 2-0 efter en hörna och målskytt var Noah Mattson. Mål nummer 3 kom i matchens 12:e minut, fint förarbete av Mossab Khattab och målet gjordes av Patrik Pavlovic.

Sedan var det Mossab Khattabs show, 4-0 efter ett distansskott ifrån 35 meter. BK Höllviken tvingades till ett byte i matchens 15:e minut, ut gick Samir Diaz med en befarad bristning i låret. In kom blott 17-årige Viktor Andersson. Hans sista 30 minuter av halvleken var av högsta kvalité. Stod för ett formidabelt förarbete fram till 5-0, Mossab Khattab hade bara att raka in bollen i tomt mål. Då stod matchklockan på 26 minuter!

Innan halvleken hade BK Höllviken gjort 2 mål till och det stod 7-0 i halvlek. Målskyttar var Patrik Pavlovic och hete Mossab Khattab gjorde sitt tredje mål.

Andra halvlek blev inte lika sprakande, målsättningen var att hålla nollan men GIF Nike fick gjort ett mål. Innan BK Höllviken gjorde ett trippelbyte i matchminut 60, gjorde Mossab Khattab 8-0, på nytt ett långskott med precision och kraft.

En spelare som kom in sista halvtimmen var bla Max Rydström, också en spelare som bara är 17 år. Ett förtjänstfullt och gediget jobb ifrån unge Max Rydström.

Tyvärr sjönk kvalitén och vi får ursäkta killarna med tanke på att dom ledde med 7-0 i halvlek.

Kampen om att slippa nedflyttning är fortfarande något vi har över oss. Kvalplatsen är målet och det är något vi skall nå.