SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

FC Trelleborg
8 - 1
BK Höllviken
FC Trelleborg8 - 1BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 augusti, 14:00
Plats:Ymorvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142101
Samling:12:15, Höllvikens IP
Aktivitetsinfo: OBS! Vi samlas på Höllvikens IP, byter om och kör taktiksnack. Därefter åker vi gemensamt till Trelleborg.
BK Höllviken fick inte spelet att stämma.....
2020-09-04 08:09
Andra matchen för veckan och vi begav oss till Palmernas stad för möte med FC Trelleborg. Ett FC Trelleborg som inlett säsongen, som nykomlingar från division tre, mediokert och bland annat bytt tränare under veckan. För egen del fick vi några sena återbud pga. sjukdom och skador och i dessa tider ska man definitivt inte chansa, men jag tycker ändå vi sätter ett bra lag på pappret. Men det skulle visa sig att vi inte fick mycket att stämma på planen denna söndag. För FCT:s del kan man undra om det var tränarbytet som gav energi eller något annat, men energi och kraft hade dem. Jag pratade redan inför matchen och förklarade för killarna, att tabellen "ljuger". FC Trelleborg må ligga långt ner i tabellen för närvarande, men det är ett duktigt och tungt lag att möta och tyvärr fick jag rätt.

Truppen: Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Felix Eriksson, Filip Persson, Jack Granath, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Oscar Ekman, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Samir Diaz, Tim Jörvall, Tristan Madsen.

Precis som i matchen mot BK Flagg, så hamnade vi i tidigt underläge och när klockan hade passerat 26 min stod det redan 3-0 på resultattavlan. Vi försökte spela vårt spel, men både motståndet och planen gjorde att vi inte kunde rulla boll som vi brukar och det saknades dessutom energi. Möjligt att matchen tidigare i veckan satt kvar i kroppen, men det var ett passivt och försiktigt agerande från våra fötter. Något som jag inte sett prov på under tidigare matcher, men samtidigt är det naturligt att man inte kan prestera på topp alltid. Tyvärr fortsatte motgångarna och i paus kunde vi läsa 5-1. Tristan Madsen reducerade för vår del och det gjorde att man hade en känsla av att kanske.....kanske vi kan komma tillbaka även om vägen är lång.

Vi pratade i halvlek och man kunde skönja en stor besvikelse bland killarna, samtidigt bestämde vi oss för att gå ut och göra en bättre andra halvlek, men detta var en sådan dag då inget stämde. Tyvärr rann resultatet iväg till 8-1 innan domare Igno Andovski, som gjorde en klockren insats, blåste för slutsignal.

Målskytt: Tristan Madsen.

Vad tar vi då med oss från matchen, jo en hel del lärdom, både för oss tränare och spelare. Det fanns alltjämt några ljusglimtar i den här matchen också och det är vår enda förlust hittills. Med ett så ungt lag som vi ändå är, så måste vi få lov att misslyckas. Nu är det bara att bryta ihop och komma igen för det kommer nya matcher och det är bara för oss att fokusera på kommande uppgift.

Sammanfattningsvis kan man konstatera att det finns en enorm laganda och sammanhållning i detta laget och det har vi visat flera gånger om, så vi kommer tillbaka med ny energi.


Nästa match spelas lördagen den 5 september och då möter vi Limhamns FF hemma på Höllvikens IP.

Avspark sker kl 14:00.


/Coach Nordbladh


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:00
Sön 16/6 13:00
5 - 0  
Lör 8/6 13:00
3 - 0  
Tor 30/5 19:00
2 - 2  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS