SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Lilla Torg FF
4 - 0
BK Höllviken
Lilla Torg FF4 - 0BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 04 oktober, 13:00
Plats:Mariedals IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142128
Samling:11:30, Mariedals IP
BK Höllviken missade kvalet.....
2020-10-04 21:50
Laget samlades på lördagen för en lättare träning och en gemensam lunch, dagen innan match mot Lilla Torg.
Inför söndagens drabbning mot Lilla Torg stod det klart, efter förra veckans förlust mot seriesuveräna Åkarp, att vi inte kunde nå kvalspel på egen hand. Förutsättningarna för kvalspel var att Vellinge FF var tvungna att ta poäng av IFK Klagshamn samtidigt som vi var tvingade att vinna mot Lilla Torg. Om IFK Klagshamn skulle förlora, så skulle det kunna räcka med oavgjort för vår del. Förutsättningarna för matchen var inte de allra bästa, eftersom regnet vräkt ner hela dagen och planen var bedrövlig redan innan matchen hade startat.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersén, Felix Eriksson, Filip Persson, Jack Granath, Julius Karlsson, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Tristan Madsen.

Matchen startade och det syntes direkt att underlaget var svårspelat, men det var såklart lika för lagen. Det skulle dock visa sig att lilla Torg kunde hantera detta bäst. Redan i den sjätte minuten blev vi tilldömda en straff emot oss och domslutet var helt korrekt. Lilla torg förvaltade chansen på bästa sätt och satte dit 1-0. Vi försökte sätta press högt upp i banan, medan Lilla Torg fortsatte skicka långbollar. Via ett motlägg strax utanför vårt straffområde fick den före detta Höllviken spelaren Andreas Wihlborg komma med i målprotokollet, då bollen hamnade stenhårt i målvaktens vänstra hörn.

Samtidigt i matchen mellan IFK Klagshamn - Vellinge FF hade VFF tagit en tidig ledning och det redan i den fjärde minuten, men Klagshamn kvitterade efter ca 22 spelade minuter. 1-1 och det fanns fortfarande chans för oss, men då var vi tvungna att vända på matchen på Mariedals IP.

Underläge 0-2 i halvlek och vi försökte peppa igång våra egna, men tyvärr var det inte vår dag. Halvvägs in i halvleken får vi resultatet där VFF tagit ledningen med 1-2 och nu räckte det med oavgjort för att vi skulle kunna nå kvalplatsen. Men även om vi försökte, så var vi inte nära. Istället fick Lilla Torg ännu en utdelning med tio minuter kvar av matchen och det var ridå ner. Matchen slutade till sist 4-0. Som både tränare och spelare blir man lite bitter när våra kommungrannar från Vellinge gav oss en hjälpande hand och vi var så pass nära, men ändå inte.

Målskyttar:  - 

Med lite perspektiv på årets, minst sagt konstiga säsong, så får man ändå summera vår insats med betyget "Väl Godkänt". En fjärdeplats i serien och tre välspelade och jämna matcher mot lagen ovanför oss (Åkarp, Ariana & Klagshamn). En hyfsat nykomponerad spelartrupp med en fantastisk sammanhållning som gett både mig och alla andra massvis med energi under året. Eftersom detta var årets sista seriematch, tar vi nu en välbehövlig vila och sparkar igång om ett par veckor igen.

Tack till alla er som stöttat oss i vått och torrt under säsongen!

/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 30/9 14:00
4 - 0  
Lör 23/9 13:00
4 - 1  
Sön 17/9 13:00
2 - 2  
Sön 10/9 14:00
3 - 1  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS