SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
5 - 1
Anderslövs BoIK
BK Höllviken5 - 1Anderslövs BoIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 11 februari, 19:15
Plats:Höllvikens IP
Samling:18:00, Höllvikens IP
Första träningsmatchen avklarad.....
2020-02-12 15:43
Eftersom lördagens match mot Anderslövs BoIK blev inställd gjordes ett nytt försök till match igår kväll och den blev genomförd. Tyvärr i regn och rusk, men det verkade inte bekomma våra spelare.

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Emil Lilius, Julius Karlsson, Marcus Grankvist, Mattias Silfverberg Folkesson, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oscar Ekman, Oskar Norstedt, Rasmus Fröjd, Roy Nickling, Samir Diaz, Sebastian Pihl, Tim Jörwall, Tristan Madsen.

Första halvleks inledande tjugo minuter bjöd på bra spel från vår sida, men mattades en aning i slutet av halvleken. Sebastian Pihl gjorde debut för sin nya klubb och tackade för förtroendet genom att stänka dit ett välriktat skott i bortre burgaveln. Det märktes att det var lagets första träningsmatch och det slarvades en del med både passningar och mottagningar. Även om Anderslöv, som i år gör comeback i division fem, stred tappert så fanns det inte mycket att sätta emot vår offensiv.

Inledningen av andra halvlek var bra likt den första och vi fick utdelning på våra chanser. Matchen slutade till sist 5-1 i vår favör.

Målskyttar: Marcus Grankvist 2, Sebastian Pihl, Rasmus Fröjd, Alex Sundqvist.

På lördag fortsätter träningsspelandet då Kvarnby IK kommer på besök till Höllvikens IP.

Väl mött!

/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 19:00
1 - 2  
Fre 17/5 19:00
2 - 0  
Mån 13/5 19:00
2 - 2  
Ons 8/5 18:30
2 - 0  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS