SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

KSF Kosova
2 - 2
BK Höllviken
KSF Kosova2 - 2BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 november, 14:00
Plats:Bäckagårds IP plan 2
Tävling:
Matchnummer: 130142005
Samling:12:00, Höllvikens IP
Aktivitetsinfo: Omklädning i Höllviken, sen åker vi gemensamt till Malmö.
Trupp:#9 Adam Karlsson
#70 Julius Karlsson
Alex Sundqvist
Blagojche Glaveski
Calle Svensson
Joel Celik
Liam Eriksson
Linus Bladh
Melker Roslin
Mikkel Nielsen
Noah Mattsson
Oscar Gustafsson
Oskar Norstedt
Rasmus Fröjd
Saif Sulaiman
Samir Diaz
BK Höllviken avslutar säsongen mot Kosova.....
2021-11-28 20:28
Säsongens sista seriematch och Kosova står för motståndet.....

Säsongens sista match borta mot Kosova var en icke betydelsefull match för båda lagen. Kosova som redan säkrat kontraktet för spel i division fyra kommande säsong och för egen del så säkrade vi seriesegern och avancemanget till division tre föregående helg. Men man vill alltid vinna och så även den sista matchen. En stor eloge till spelare och ledare i Kosova som innan matchen gratulerade oss till seriesegern genom både gåvor och en stående ovation. Respekt för detta och vi önskar givetvis Kosova lycka till i nästa års serie.

 

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Joel Celik, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Noah Mattsson, Oscar Gustafsson, Oskar Norstedt, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Samir Diaz.
 
Ett kortare referat denna gång och man kan konstatera att matchen fick två sidor. Första halvlek går till BK Höllviken och det var ledning med 0-2 i paus. Målskyttar blev precis som förra veckan Adam Karlsson och Blagojche Glaveski, men denna gång i omvänd ordning. Inför andra halvlek gjorde vi ett antal byten och bland annat fick vår målvakt Mikkel Nielsen kliva åt sidan. Mikkel som har vaktat målet under 21,5 match den här säsongen har hållt nollan inte mindre än 10 matcher (om vi räknar med den första halvleken mot Kosova och det gör vi) och det är minst sagt imponerande.
 
Andra halvlek går till Kosova som med 11 utespelare och en avbytare kämpade sig in i matchen igen och inte bara reducerade, utan dessutom kvitterade och 2-2 målet var en riktig delikatess signerat Jeton Krasniqi. Matchen slutade oavgjort och med det sagt, så kan vi konstatera att vi tog poäng av varje lag vi mötte i serien. Kosova blev också det enda lag som lyckades ta fler poäng mot oss om vi räknar totala poängen i våra två möten.
 
 

Målskyttar: Adam Karlsson, Blagojche Glaveski.

 
 
Tack till alla spelare, ledare, publik, funktionärer med flera för den här säsongen och hoppas att vi ses igen till nästa säsong.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 21/5 15:00
1 - 1  
Ons 18/5 19:30
3 - 4  
Lör 14/5 14:00
3 - 0  
Sön 8/5 14:00
2 - 1  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBB PARTNERS