SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
4 - 1
Limhamns FF
BK Höllviken4 - 1Limhamns FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 01 juli, 19:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142018
Samling:17:30, Höllvikens IP
Andra raka vinsten för BK Höllviken.....
2021-07-10 08:42
Blagojche "Bale" Glaveski till vänster fick kröna sin debut med att sätta dit slutresultatet 4-1 och omfamnas av Samir Diaz och Tristan Madsen.....

Med en vinst i bagaget mot Kulladal senast var det dags att ta emot Limhamns FF hemma på Höllvikens IP under en härlig sommarkväll. Två lag med stärkt självförtroende, då Limhamn tog en poäng mot Kosova senast. Det var upplagt för en bra match och det skulle visa sig bli en målrik match.

 

Truppen: Axel Brogårdh, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Emil Lilius, Felix Eriksson, Jacob Radencrantz, Joel Celik, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Mikkel Nielsen, Oscar Gustafsson, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Samir Diaz, Tristan Madsen.
 
Det märktes att vi alla var taggade på match igen och inledningen från vår sida var riktigt bra. Det hela mynnade ut i att återvändaren Rasmus Fröjd rullade in 1-0 i den 15:e minuten. Efter målet tog Limhamn över taktpinnen och vi fick jaga mycket boll och slarvade i vårt spel. Bland annat hade LFF en het chans när en boll skruvade sig runt vår målvakt Mikkel Nielsen, men som tur var räddades vi av stolpen denna gång. Limhamn fortsatte trycka på, men i all press lyckades försvarsjätten Linus Bladh nicka in 2-o till BK Höllviken på en hörna och ett psykologiskt viktigt mål för oss. Man kan diskutera om det var rättvist eller inte, men oavsett så gick vi till paus med två måls ledning.
 
Andra halvlek hade knappt börjat förrän en LFF spelare blev neddragen i vårt straffområde med straff som följd. Det var inte riktigt den starten man ösnkade sig och framförallt inte bjuda in LFF i matchen. Straffen sattes säkert av Kristoffer Jeppsson och det var reducerat. Men glädjen för LFF blev inte långvarig och jag kände själv att vi var aldrig riktigt hotade. I princip anfallet efter avspark blev Tristan Madsen frispelad efter ett fint förarbete och Madsen gjorde inga misstag och rullade iskallt in viktiga 3-1. Limhamn försökte komma tillbaka, men vårt försvarsspel visade sig än en gång vara nyckeln till framgång och anfallsmässigt var det ett kliv framåt. Nyförvärvet Blagojche "Bale" Glaveski som gjorde debut för BK Höllviken tog plats i anfallet redan från start och visade att han är att räkna med. Dessutom fick han kröna sin debut genom att med kvarten kvar sätta dit 4-1 som också blev slutresultatet.
 
Målskyttar:  Rasmus Fröjd, Linus Bladh, Tristan Madsen, Blagojche Glaveski.
 
Fyra målskyttar totalt i matchen där försvararna Fröjd/Bladh frälste oss i första halvlek och Firma Madsen/Glaveski fick avsluta målskyttet i andra. Andra raka vinsten och tre friska poäng in på kontot. Ny match på lördag den 10 juli borta mot Husie IF som också blir den sista matchen innan uppehållet. Avspark sker klockan 13:00.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS