SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

FC Trelleborg
0 - 3
BK Höllviken
FC Trelleborg0 - 3BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 september, 14:00
Plats:Ymorvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142103
Samling:12:30, Trelleborg
BK Höllviken bemästrade vinden och vann mot FCT.....
2021-09-05 22:45
Alex Sundqvist fick en tung ryggsäck, nämligen tvåmålsskytten Melker Roslin och till höger syns Blagojche Glaveski som assisterade till dagens tredje mål.....

Lördag eftermiddag och match borta mot ett alltid tungt och svårspelat FC Trelleborg. Inte nog med det, så var det som vanligt blåsigt på Ymorvallen. Förra säsongen lämnade man Ymorvallen med en 8-1 förlust, så det var med blandade känslor som man återvände. Men vinnarskalle som man är, så tror man på sin sak och så även denna match.

 

Truppen: Alex Sundqvist, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Joel Celik, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmsson, Noah Mattsson, Oscar Ekman, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Tristan Madsen.
 

Redan innan matchen startat, fick man känslan av att hela truppen var laddad inför dagens uppgift. Inte minst vår lagkapten Linus Bladh, som återvände till sin gamla "himmaborg", men denna gång som motståndare. Linus tillbringade 12 säsonger i FCT och har spelat mer än 300 matcher för klubben.

 

Efter slantsingling stod det klart att vi började i motvind och det var ingen rolig vind. Dock ska man tillägga att vi hanterade den bra, även om FCT kom fram i ett par farliga lägen. Försvarsmässigt gör vi en bra första halvlek, men hade en del problem att komma fram i några riktigt heta lägen. Efter en halvtimme spelat kände jag att, om vi håller nollan halvleken ut kan detta sluta riktigt trevligt. Men skulle jag få rätt.....

 

Andra halvlek och några taktiska förändringar som gav effekt omgående. Dessutom hade vi stretat emot i motvinden, men nu med en stark medvind istället. Knappt tio minuter in i andra fick vi utdelning då Calle Svensson svepte in en boll längs marken som nyförvärvet Noah Mattsson behärskat stötte över mållinjen och 0-1 var ett faktum. FCT hade det svårt i motvinden och en kvart senare var det dags för Melker Roslin att presentera sig i målprotokollet. Framspelad av Julius Karlsson slog han säkert in 0-2 till BK Höllviken. FCT stack emellan och närmast kom man en träff i trävirket. Men det skulle visa sig att det var vår eftermiddag denna dag. I slutet av matchen drabbades FCT också av en utvisning. Slutresultatet skrevs till 0-3 efter att Blagojche Glaveski hittat fram till Melker Roslin som blev dubbel målskytt denna eftermiddag. Förutom att hylla kollektivet vill jag även lyfta fram vår fyrbackslinje som gjorde en superb insats.

 

 

Målskyttar:  Melker Roslin 2, Noah Mattsson.

 
 
Nästa omgång väntar Husie IF hemma på Höllvikens IP och matchen spelas fredagen den 10 september. Avspark sker kl 19:00.
 
Då hoppas vi att våra "Hölleganer" dyker upp med trumma och skönsång igen eller hur.....
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 19:00
1 - 2  
Fre 17/5 19:00
2 - 0  
Mån 13/5 19:00
2 - 2  
Ons 8/5 18:30
2 - 0  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS