SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
4 - 0
Husie IF
BK Höllviken4 - 0Husie IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 september, 19:00
Plats:Höllvikens IP plan 2 konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130142111
Samling:17:30, Höllvikens IP
BK Höllviken dominerade och vann igen.....
2021-09-23 21:38
Blagojche "Bale" Glaveski stod för en fin insats och noterades för två mål och två assist i matchen mot Husie IF.....

Fredag kväll och upplagt för fotbollsfest när våra egna "Hölleganer" slöt upp bakom ett taggat BK Höllviken. Gästande Husie IF, nykomlingar i division fyra, har haft en tuff inledning på säsongen och inte skulle det bli lättare denna kväll.

 

Truppen: Adam Karlsson, Alex Sundqvist, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Harry Length, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Noah Mattsson, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman.
 
Matchens inledning blev lite avvaktande, men ju längre matchen led desto mer tog vi över. Det som har fungerat bra under säsongen är vårt försvarsspel och ikväll var inget undantag. Husies målchanser var lätträknade och omvänt var det total dominans. Sett till statistik, så hade vi 25 avslut varav 15 st räknades som "skott på mål".
 
Först ut bland målskyttarna är blott 19-årige Noah Mattsson som värvades i somras från Malmö City FC. I den 18:e minuten hängde han in 1-0 efter assist från Blagojche "Bale" Glaveski. Otroligt nog stod sig resultatet fram till domare Jesper Arnshed blåste till halvtidsvila. Andra halvlek och dags för nästa "återvärvning" att presentera sig. Patrik Pavlovic värvades tillbaka från Åkarps IF strax innan transferfönstret stängde för året och återgäldandet lät bara vänta på sig till den 57:e minuten då det var dags för "Pavlo" att stänka ditt sitt första för året i den rödvit randiga tröjan. Precis som första målet , så var det Blagojche "Bale" Glaveski som stod för framspelningen. Som om inte det var nog med två assist, avslutade han dagen genom att sätta dit två mål själv i den andra halvleken, fint framspelad Melker Roslin och Saif Sulaiman. Ett fullt rättvist resultat och vi tar med oss många positiva delar ifrån matchen. Vill också avsluta med att tacka den fantastiska supporterklubben "Hölleganerna" för deras sång och hålligång under matchen. MAGISKT!
 
 

Målskyttar:  Blagojche Glaveski 2, Noah Mattsson, Patrik Pavlovic.

 
 
Nästa omgång väntar BK Flagg på bortaplan och matchen spelas lördagen den 18 september. Avspark sker kl 14:00.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 7/10 13:00
8 - 2  
Lör 30/9 14:00
4 - 0  
Lör 23/9 13:00
4 - 1  
Sön 17/9 13:00
2 - 2  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS