SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

IF Lödde
4 - 1
BK Höllviken
IF Lödde4 - 1BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 08 april, 13:00
Plats:Tolvans IP konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 000092005
Samling:11:30
Förlust i premiären borta mot Lödde
2023-04-08 17:00

Dagen bjöd på ett fantastiskt vårväder. Saknades bara doften av nyklippt gräs. Vi fick oss en lektion.

 

På den bibliska påsken slaktades ett lamm som en påminnelse om lammet som offrades kvällen innan det judiska folkets uttåg ur Egypten tillsammans med Moses.

 

Idag var BK Höllviken offerlammet. Det var 1-0 redan efter 5 minuter. Även om visste hur Lödde spelade, kunde vi inte hantera deras eminenta långbollar bakom backlinjen. Även om vi tar kampen och gör vad vi kan efter vår förmåga är vi chanslösa.

 

Redan efter 18 minuter kommer 2-0 på straff, efter en hands. Det dröjer enbart 4 minuter så är det 3-0 efter ett drömmål på halvvolley.

 

Vi får lite kontakt när Joel Celik nickar in 1-3. Vi har en hörna på 35 minuter, 1 (!) avslut på mål. Det kunde varit 7-1 i halvlek. Tack vare storspel av Felix Silverheim står det bara 3-1.

 

Vi spelar upp oss och vi har ett avslut i andra halvlek genom Viktor Isgren, deras målvakt gör en perfekt benparad. I 67:e minuten dras rullgardinen ner, tveksamheter i backlinjen och det blir 4-1.

 

Vi skall vara glada att det inte blev större siffror. Nämnde Felix Silverheim var oerhört bra, Måns Wilhemson gör ett piggt inhopp.

 

Säsongen 2022 inleddes med en förlust mot IF Lödde, när serien pausades i slutet av juni låg BK Höllviken etta.

 

Vi hoppas trenden håller i sig!

 


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS