SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
1 - 1
Veberöds AIF
BK Höllviken1 - 1Veberöds AIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 juni, 14:00
Plats:Höllvikens IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 000092063
Samling:12:30
BK Höllviken - Veberöd 1-1 (0-1)
2023-06-18 19:41

Det var varmt och kvavt, planen torr vilket gynnade BK Höllviken. För hade det varit blött hade förmodligen Veberöd krossat oss.

Efter en småputtrig inledning fick Oskar Lilja iväg ett hårt skott som gick tätt utanför. Det var Veberöd som ägde matchen, BK Höllviken fick inte låna bollen. Några direkt heta chanser skapades inte ifrån något håll. Veberöd är ett bollskickligt lag och vi visste vad som väntade. Deras centrala mittfältare Hampus Isberg vill ha mycket boll och söker oftast Freddie Brorsson på vänsterkanten.

 

Veberöd fick en riktigt bra chans i matchens 41:e minut men Joel Celik slängde sig och blockerade skottet.

 

BK Höllviken hanterade det hyfsat men när ledningsmålet föll i 42:e minuten var det på nytt ett ödesdigert bolltapp. Freddie Brorsson fick tag i bollen och hittade Linus Göransson på djupet, ett inspel snett inåt bakåt. Målskytten visste nog inte vad han gjorde men den satt stenhårt i krysset.

 

I halvlek gjorde BK Höllviken ett byte, in kom Inas Suljic. Han har haft skadebekymmer, annars hade han varit en spelare ifrån start. Går inte att påstå att det blev så mycket bättre men Inas slet förtjänstfullt och trots näsblod och lite skavanker fullföljde han halvleken.

 

Veberöd fortsatte att kontrollera matchen utan att skapa något nämnvärt. Klockan tickade på, i matchens 75:e minut gjorde Melker Roslin en fin action, tyvärr gick avslutet precis utanför stolpen.

 

BK Höllviken gjorde samtidigt ett dubbelbyte, in kom Noah Mattsson och Samir Diaz. Det gav lite energi.

 

Utdelningen kom på övertid, efter en tilltrasslad situation kunde Inas Suljic stöta in 1-1. I matchens absolut sista sekunder var BK Höllviken oerhört nära ett ledningsmål.

 

Vet inte om Veberöd lämnar in en polisanmälan för stöld men vi fick krigat till oss en poäng.

 

Bäst idag, i en klass för sig var Calle Svensson. Ett bra inhopp i 60:e minuten av Albert Zhigolli, frejdigt inhopp av Inas Suljic och Samir Diaz.

 

I övrigt kan vi bättre. Nu återstår en match innan sommaruppehållet. Den spelas på onsdag mot IFK Klagshamn på bortaplan.

 

 

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:00
0 - 3  
Sön 16/6 13:00
5 - 0  
Lör 8/6 13:00
3 - 0  
Tor 30/5 19:00
2 - 2  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS