SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

IF Limhamn Bunkeflo
1 - 0
BK Höllviken
IF Limhamn Bunkeflo1 - 0BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 03 september, 14:00
Plats:Brovallen, Bunkeflostrand huvudarenan
Tävling:
Matchnummer: 000092102
Samling:12:30
LB 07-BK Höllviken 1-0 (0-0)
2023-09-03 21:08

IFÖ Bromölla, då pratar vi inte om toalettstolar. Bromölla är laget som BK Höllviken kommer att tampas med för att undvika nedflyttning till division IV. Så målet är en kvalplats för att undvika degradering.

 

Innan vi återger dagens förlust mot LB 07, får vi ta fram det som är positivt. I dagens match var 18 spelare kallade till match. Av dom var 11 spelare med sin utbildning i BK Höllviken. Det innebär 61%, föreningens mål är 75%.

 

Det som också var glädjande att vi hade 2 debutanter ifrån start. Morris Braendshöi och Timothy Bylund. Morris som kom för en vecka sedan ifrån Trelleborgs FF U-19, han gjorde sin första match på seniornivå. Gjorde en väldigt övertygande insats. Det gjorde också Timothy Bylund som också återvänt till Höllviken efter en sejour i IFK Malmö.

 

Inledningen av matchen, framförallt dom första 25 minuterna var riktigt bra. Laget var kompakt och presspelet fungerade utmärkt. En tråkig incident inträffade i matchens 25:e minut. Mossad Khattab blev knäskadad. Vår förhoppning är att det enbart är ett uttänjt ledband. Vi får avvakta och se, vi håller tummarna. Mossad Khattab som gjorde 4 mål förra veckan var också bra idag, en injektion till vår trupp.

 

Sedan tog LB 07 över och vi fick försvara oss. Inga direkta farligheter förutom ett friläge som egentligen skulle varit avblåst för offside. Så 0-0 i halvlek och en bra känsla inför andra halvlek.

 

BK Höllviken gör ingen dålig andra halvlek men LB 07 trycker ner oss och det började osa katt. Framförallt på deras fasta situationer. BK Höllviken hade alldeles för korta anfall, vi fick inte våra forwards rätvända.

 

I matchminut 65 träffade LB 07 stolpen, LB 07 behöll trycket och skapade 2-3 heta tillfälle till. Känslan var att snart kommer det ett ledningsmål. Det skulle tyvärr komma, i matchminut 81 tryckte LB 07 in 1-0. Vi skapade ett par halvchanser men inte så mycket mer. LB 07 vann fullt rättvist, samtidigt skall killarna i BK Höllviken ta med sig det positiva, det var intensivt,aggressivt och BK Höllviken föll med flagan i topp.

 

Mikkel Nielsen gjorde en bra match i målet, Calle Svensson visade på nytt hur bra han är även som innerback. Skulle kunna räkna upp hela laget men nöjer mig med att nämna våra 2 debutanter och just nämnda Mikkel och Calle.

 

Nu väntar Eslöv på hemmaplan, tre poäng bör nog komma in på kontot.


<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 7/10 13:00
8 - 2  
Lör 30/9 14:00
4 - 0  
Lör 23/9 13:00
4 - 1  
Sön 17/9 13:00
2 - 2  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS