SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

BK Höllviken
1 - 1
IFK Trelleborg
BK Höllviken1 - 1IFK Trelleborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 25 februari, 19:15
Plats:Höllvikens IP
Samling:18:00, Höllvikens IP
Bra match trots tuffa väderförhållanden.....
2020-02-27 19:12
Under tisdagen kom division tre laget IFK Trelleborg på besök till Höllvikens IP med bland annat förre Höllviken målvakten Peter Bauer som sista utpost.

Det blev en match med tuffa väderförhållanden där stormen satte sin prägel, men trots det måste jag ändå summera det till en godkänd genomförd match för båda lagen.

Truppen: Alex Sundqvist, Anton Knutsson, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Emil Petersen, Marcus Grankvist, Marcus Silfverberg Folkesson, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Roy Nickling, Samir Diaz, Sebastian Pihl, Tim Jörwall.

Som sagt, matchen präglades av hård vind och emellanåt hade man svårt att stå kvar med båda fötterna i marken ute vid båset. Men killarna visade goda takter inne på plan och det var också vi som tog ledningen på en fin kontring där bollen till sist hamnade på Emil Lilius fötter som behärskat rullade in 1-0. Ledningen stod sig halvleken ut.

Båda tränarna var överens om att pausen skulle hållas så kort som möjligt, så snabbt igång med andra halvlek. I andra halvlek tvingades vi till en del byten, bland annat fick Markus Grankvist utgå med en knäskada. Skadan var inte så farlig som befarat meddelar Grankvist via telefon och skönt är väl det. Markus har gjort en fin start på säsongen och har i år skolats om till mittfältare. IFK:s kvittering kom i mitten av andra halvlek och det blev också slutresultatet.

Målskyttar: Emil Lilius.

Nästa match spelas på skottdagen (lördag 29/2) och då kommer BK Skansen på besök till Höllvikens IP.
Avspark sker kl. 14:00.

Väl mött!

/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Tor 20/6 19:00
0 - 3  
Sön 16/6 13:00
5 - 0  
Lör 8/6 13:00
3 - 0  
Tor 30/5 19:00
2 - 2  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS