SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Lilla Torg FF
0 - 0
BK Höllviken
Lilla Torg FF0 - 0BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 juni, 13:00
Plats:Mariedals IP A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142058
Samling:10:45, Höllvikens IP
Seriepremiären blev till en poäng för BK Höllviken.....
2021-06-13 10:35
Kapten Linus Bladh visade upp en härlig inställning i premiären mot Lilla Torg.....

2021 är ännu ett år i väntans tider, en väntans tider på att äntligen få komma igång med fotbollsmatcher igen. I år har vi inte tillåtits att spela några träningsmatcher och tro mig när jag skriver att våra killar var rejält taggade inför lördagens seriepremiär borta mot ett svårspelat Lilla Torg och förmodligen på Sveriges minsta fotbollsplan till ytan eller....?

 

Till skillnad mot avslutningsmatchen föregående säsong mot just Lilla Torg, då det gällde spel om en plats i kvalet till division tre och matchen i princip regnade bort för vår del, så kan man säga att denna gången höll planen. I ett soligt Malmö fick vi uppleva ett fantastiskt premiärväder.

 

Truppen: Alex Sundqvist, Axel Brogårdh, Axel Henderup, Calle Svensson, Emil Lilius, Felix Eriksson, Jacob Jarl-Wellershaus, Jacob Radencrantz, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Mikkel Nielsen, Oscar Gustafsson, Samir Diaz, Tristan Madsen.
 
Inför matchen visste vi att det skulle bli en tuff och hård kamp, då Lilla Torg är ett fysiskt lag att möta och dessutom saknar man normala ytor att operera på. Oavsett, matchen startade och vi hade lite svårt att få igång spelet, men växte mer och mer in i matchen ju längre det gick. Ett par spelare gjorde debut för sin nya klubb och Jacob Jarl-Wellershaus visade omgående att han är att räkna med. Det blev mycket slitgöra för den gamle handbollsspelaren, men ack så bra han gjorde det. Nyförvärvet från BK Skansen, Linus Bladh, presenterade sig också bästa sätt och visade med sin stridighet och rutin att där är mer att plocka ut av 36-åringen.
 
Det var ganska tillknäppt, men det fanns chanser på båda håll. Bästa möjligheten för Lilla Torg kom efter ett inlägg där Mikkel Nielsen gör en kalasräddning och lyckas styra bollen över mål. Framåt fick vi en bra möjlighet i första halvlek där linjedomaren först vinkade för offside, men sedermera sänkte flaggan igen och helt korrekt gjort. Kanske blev ändå Oscar Gustafsson lite ställd av situationen, men fick iväg ett skott som räddades till hörna.
 
I andra halvlek ägde Lilla Torg en hel del boll genom att vi sjönk ner i försvarsspelet, men vi stod emot bra. I slutet av matchen fick vi ett uppspel på högerkanten där Emil Lilius serverade ett lågt inlägg precis framför mål, där Jacob Radencrantz dök upp på bortre stolpe,  men lyckades tyvärr inte styra bollen i mål. 
 
Målskyttar:  - 
 
Med lite perspektiv på matchen, så är jag ändå nöjd med en poäng i premiären. Nu tittar vi framåt och på söndag kommer Staffanstorp United FC på besök till Höllvikens IP. Avspark sker klockan 14:00.
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS