SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Limhamns FF
2 - 3
BK Höllviken
Limhamns FF2 - 3BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 augusti, 14:00
Plats:Limhamns IP, plan 1, konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 130142080
Samling:11:45, Höllvikens IP
Aktivitetsinfo: OBS! Ombyte och taktikgenomgång sker i Höllviken.
BK Höllviken upp i serieledning.....
2021-08-12 06:07
Efter en tuff match mot Limhamns FF slutade matchen 2-3 och innebär att BK Höllviken går upp i serieledning.....

Återstart i division 4 Sydvästra och match borta mot Limhamns FF. Ett strålande väder och upplagt för härlig fotboll. Eftersom det ändrats en del i spelomgångarna på grund av pandemin, så var det redan dags för andra mötet mot Limhamn den här säsongen. Den första matchen slutade i favör till BK Höllviken med resultatet 4-1.

 

Truppen: Axel Brogårdh, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Emil Lilius, Joel Celik, Julius Karlsson, Liam Eriksson, Linus Bladh, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Måns Wilhelmson, Oscar Ekman, Rasmus Fröjd, Rasmus Palmér, Samir Diaz, Tristan Madsen.
 

Matchen gick vår väg med tvåmålsledning i första halvlek och båda målen inprickade av Emil Lilius. Det fanns bud på fler, men Limhamn lyckades hålla undan.

 

I andra halvlek kändes det som att vi slappnade av i tron att saken var klar och det slarvades en del i vårt spel. Det gav Limhamn möjligheten att komma ifatt, och tio minuter in i andra halvlek gjorde de 1-2 och ungefär 10 min senare kom kvitteringen till 2-2.

Nu stod det helt plötsligt och vägde åt båda sidor, men turen var på vår sida idag när vi lyckades peta in ledningsmålet och sedermera slutresultatet 2-3 genom Tristan Madsen.

Det kunde dock slutat med poängförlust om det inte vore för vår målvakt Mikkel Nielsen som gjorde några härliga kalasräddningar i slutet av matchen.

 

Målskyttar:  Emil Lilius 2, Tristan Madsen.

 
Fjärde raka segern och serieledare efter sju omgångar. Men tro mig, det är långt kvar av serien och närmast väntar ett tufft kommunderby hemma mot Vellinge FF på fredagen den 13:e.
Avspark sker kl 18:45.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS