SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
BK Höllviken
Gemenskap • Glädje • Utveckling
A-lag

Staffanstorp United FC
3 - 1
BK Höllviken
Staffanstorp United FC3 - 1BK Höllviken

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 oktober, 13:00
Plats:Staffansvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 130142131
Samling:11:30
BK Höllvikens segersvit bruten.....
2021-10-09 11:19
Staffanstorp har precis hängt in 3-1 på en retur som också blev slutresultatet denna eftermiddag.....

En härlig eftermiddag och en tuff uppgift på programmet när vi gästar Staffansvallen och match mot Staffanstorp United FC. Själv kommer vi ifrån en prickfri september månad med fyra raka vinster i bagaget. Staffanstorp några poäng bakom i tabellen, men fortfarande med möjlighet att blanda sig i toppstriden, så mycket står på spel i dagens match.

 

Truppen: Adam Karlsson, Blagojche Glaveski, Calle Svensson, Emil Lilius, Joel Celik, Julius Karlsson, Linus Bladh, Marcus Grankvist, Melker Roslin, Mikkel Nielsen, Oskar Norstedt, Patrik Pavlovic, Rasmus Fröjd, Saif Sulaiman, Samir Diaz, Tristan Madsen.
 
Med en 1-0 seger från första mötet i år, visste vi att Staffanstorp är ett tungt lag att möta och känslorna besvarades omgående när matchen blåstes igång. Dagen till ära, var det ingen mindre än Champions League domaren Mehmet Culum som höll i pipan och han gjorde det mycket bra. Staffanstorp började med att pressa oss högt och vi hade svårt att spela oss förbi deras offensiv stundtals. I en snabb omställning straffades vi och 1-0 till Staffanstorp var ett faktum redan efter 13 spelade minuter. Vi försökte komma fram i lägen och hade något halvvass målchans, men ingen utdelning. Istället var det ännu en omställning som ställde till det för oss och andra målet kom precis innan halvlek, vilket såklart alltid är psykologiskt.
 
I paus försökte vi gjuta mod i killarna och vi gjorde också en del byten för att få in ny energi. Bytena betalade sig genom att Tristan Madsen drev upp boll på vänsterkanten och med ett distinkt inlägg längs marken hittades Melker Roslin som obehindrat kunde rulla in reduceringen. Känslan var att vi var på gång och kämpade oss in i matchen, men bara tio minuter efter reduceringsmålet kom kallduschen när Staffanstorp efter en räddning av Mikkel Nielsen kunde hänga in returen till 3-1. Närmre än så kom vi inte och resultatet stod sig halvleken ut.
 
 

Målskyttar:  Melker Roslin.

 
 
Nästa omgång väntar kommunderbyt mot Vellinge FF på bortaplan och matchen spelas lördagen den 9 oktober. Avspark sker kl 14:30.
 
Väl mött!
 
/Coach Nordbladh

<< Tillbaka

Kommande matcher
Spelade matcher
Fre 24/5 19:00
1 - 2  
Fre 17/5 19:00
2 - 0  
Mån 13/5 19:00
2 - 2  
Ons 8/5 18:30
2 - 0  
 
 
Vi tackar våra Sponsorer
KLUBBPARTNERS